Jauniešu centru Daugavpilī vadīs „Latviešu jauniešu kluba” valdes loceklis Aleksandrs Ivanovs

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils jauniešu sabiedriskās organizācijas pamazām sāk izvietoties Jauniešu centrā, kas ir uzsācis savu darbu jaunā mācību gada sākumā. Atgādināsim, ka centrs atrodas bijušās 17.vidusskolas ēkas Varšavas ielā otrajā stāvā.

Jaunatnes departamenta vecākā speciāliste Irēna Ivanova ziņo, ka centra vadības pienākumus uzņemsies „Latviešu jauniešu kluba” valdes loceklis Aleksandrs Ivanovs. Viņa kandidatūra tika izvēlēta no trim pretendentiem, jo viņam ir liela pieredze darbā ar jauniešiem un administrēšanas pieredze.

Jaunatnes departaments ir saņēmis pieteikumus no 15 jauniešu organizācijām, kas vēlētos atrasties jaunajā centrā. Dažas no tām jau apdzīvo jaunās telpas.

Centra atklāšanas svinīgā ceremonija netiek plānota. I.Ivanova paskaidroja, ka centra finansējums ir ierobežots, tāpēc tika nolemts racionāli izmantot iedalītos līdzekļus. Sīkāka informācija par centra darbu žurnālistiem tiks pieejama pēc tam, kad visas centrā pieteiktās organizācijas izvietosies centra telpās.

Atgādināsim, ka centra darba nodrošināšanai šī gada 4 mēnešos Daugavpils dome ir iedalījusi 6 148 latus, kuri tiks izmantoti, lai maksātu darba algu darbiniekiem, apmaksātu komunālos pakalpojumus, iegādātos nelielu biroja tehniku.


Написать комментарий