Daugavpils Saskaņas pamatskolas matemātikas skolotāju apsveiks Valsts prezidents

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Katram zināms, ka zināšanas pilnveido cilvēku un ir liels radošais spēks. Laikam nav tāda cilvēka, kas nevēlētos iegūt labu izglītību, papildināt savas zināšanas un prasmes. Taču, kā zināms, ceļš uz zināšanām prasa centību un neatlaidību gan no skolēna, gan no skolotāja puses.

Otrdien, 4.spetembrī, Daugavpils Saskaņas pamatskolas matemātikas skolotāja Alesja Šapkova devās uz Latvijas galvaspilsētu, lai personīgi no valsts prezidenta Andra Bērziņa saņemtu apsveikumu un stipendiju.

Skolas direktore Antonija Lukjanska Gorod.lv pastāstīja, ka šodien Rīgā notiks Ata Kronvalda fonda balvas pasniegšanas ceremonija, minēto balvu piešķir valsts labākajiem pedagogiem, kuri ir sasnieguši izcilus panākumus, strādājot ar apdāvinātiem bērniem. «Klasē var būt viens talantīgs bērns, bet lielākā daļa skolēnu ir cilvēki, kuri vēlas daudz zināt un tāpēc pastāvīgi mācās. Skolotāja uzdevums ir attīstīt skolēna spējas, taču tas ir ļoti rūpīgs un ilgs process.

Mūsu skolā strādā vairāki lieliski skolotāji – pedagoģisko kolektīvu veido 36 cilvēki, no kuriem aptuveni 8 ir skolotāji, kuri pasniedz kādu vienu noteiktu mācību priekšmetu, visa mācību gada laikā aktīvi un veiksmīgi gatavo bērnus dažāda līmeņa olimpiādēm, konkursiem un konferencēm.

Mēs esam lepni, ka mūsu Alesja Šapkova vairākas reizes tika atzīta par valsts labāko skolotāju, taču viņa nav vienīgā lieliska skolotāja mūsu skolā», - atzīmēja Antonija Lukjanska.

Jāatzīmē, ka pagājušā gada rudenī matemātikas skolotāja Alesja Šapkova saņēma SEB Banka un Ata Kronvalda fonda stipendiju un bija apbalvota ar Latvijas Ministru kabineta Goda rakstu.


Написать комментарий