Rēzeknes un Viļānu novadu 11. Grāmatu svētki Dricānos

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

24.augustā Dricānos notiks jau 11. Rēzeknes un Viļānu novadu Grāmatu svētki. Visas dienas garumā paredzēti dažādi pasākumi un aktivitātes, kas iepriecinās ikvienu grāmatu draugu, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Jau no 9.30 Dricānu pagasta kultūras namā izglītojošas un izklaidējošas grāmatas par izdevīgām cenām piedāvās „Zvaigzne ABC”, „Jumava”, „Lauku Avīze”, „Avots” un citas izdevniecības. Visi pircēji piedalīsies jaunāko grāmatu izlozē „Veiksmīgais pircējs”. Grāmatu svētkos paredzēta arī tikšanās ar Īrijas Ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Eidanu Kirvanu, kā arī publiskā diskusija „Veselības aprūpe – problēmas un risinājumi”, kurā piedalīsies arī Veselības ministre Ingrīda Circene. Divos pēcpusdienā uz sarunu par mīlestību aicinās rakstnieki Māra Svīre un Vladimirs Kaijaks, bet pēc tam būs tikšanās ar Līgatnes Dabas taku zvērkopi Velgu Vītolu.

Jaunieši Grāmatu svētku laikā varēs vērot jaunsargu paraugdemonstrējumus, piedalīties Taekwon - do nodarbībās un radošajās darbnīcās papīra lapas pārvērst neparastos origami veidojumos. Svētkos padomāts arī par pašiem mazākajiem, kuri pie Dricānu pirmsskolas izglītības iestādes varēs tikties ar pasaku tēliem un izpaust savus mākslinieciskos talantus, zīmējot uz asfalta.


Написать комментарий