«Latgales Ceļdaris» kļuvis par uzvarētāju konkursā par Vienības, A.Pumpura ielu un stāvlaukuma rekonstrukciju

foto gorod.lv
foto gorod.lv

15.augustā Daugavpils dome ir pieņēmusi lēmumu pasludināt uzvarētāju konkursā par rekonstrukcijas darbu pabeigšanu A.Pumpura ielā un Vienības ielā, kā arī stāvlaukumā, kas tika rekonstruēti eiroprojekta ietvaros.

Atgādināsim, ka darbus objektos ir uzsākusi firma „Gādība”, kura netika galā ar pasūtījumu un to zaudēja. 9.jūlijā tika izsludināts konkurss par darbu pabeigšanu, un ir noteikts uzvarētājs – firma "Latgales Ceļdaris", kura par darbiem saņems 494 085,83 latus.

Konkurss tika sadalīts trijās daļās – A daļā, kurā iekļauti darbi A.Pumpura ielā (no Puškina līdz Arodu ielai), B daļa, kurā iekļauti darbi Vienības ielā (no Cietokšņa līdz Parādes ielai) un C daļā – stāvlaukuma Vienības ielā rekonstrukcija. Sakarā ar pirmajām divām lotēm bija saņemti 2 piedāvājumi, bet uz stāvlaukuma rekonstrukciju pretendēja tikai viena firma.

Rezultātā visās lotēs par uzvarētāju tika atzīta firma "Latgales Ceļdaris", kura par A.Pumpura ielas rekonstrukciju saņems 51 849,37 latus, par Vienības ielas rekonstrukciju – 391 248,02 latus un par stāvlaukuma rekonstrukciju – 50 988,44 latus.

Ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, darbi tiks sākti tuvākajā laikā. Šogad objektos tiek plānots ielikt divas asfalta kārtas, bet pēdējā kārta tiks ielikta nākamā gada pavasarī.


Написать комментарий