Tie, kas vēlēsies 2012.gada 12.decembrī apprecēties uz Daugavpils teātra skatuves, saņems atlaidi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pagājušā gada beigās visiem, kas vēlas stāties likumīgā laulībā Daugavpilī, radās iespēja sarīkot svinīgo laulības noslēgšanas ceremoniju Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmiņā vai uz mūsu teātra skatuves.

Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka portālam Gorod.lv pastāstīja, ka pagaidām nav daudz to cilvēku, kuri vēlētos vienu no svarīgākajām dienām savā mūžā svinēt šādā neparastā veidā.

Tomēr ledus ir sakustējies – pirmajā septembra dienā viens jaunais pāris izteica vēlēšanos noslēgt laulību muzeja pagalmiņā.
Bet maģiskajā 12.12.2012. datumā vairāki jaunie pāri izteica vēlēšanos reģistrēt attiecības uz Daugavpils teātra skatuves.

„Neskatoties uz to, ka 12.decembris iekrīt trešdien, mēs esam gatavi vienoties un reģistrēt viņu laulību teātrī. Ja pieteiksies vairāk nekā trīs jaunie pāri, laulības reģistrēšana teātrī būs lētāka un maksās aptuveni 60 latus. Jāņem vērā, ka parasti šī procedūra Daugavpils teātrī maksā 100 latus.

Jo vairāk būs jaunlaulāto, to mazāk viņi maksās. Bet nosvinēt šo priecīgo notikumu varēs vēlāk – brīvdienās – radu un draugu lokā.

Ceram, ka pēc minētajiem paziņojumiem pieaugs jauno pāru skaits, kuri vēlēsies reģistrēt laulību šajā neparastajā dienā un neparastajā vietā”, - uzskata Helēna Soldatjonoka.

Neapšaubāmi kāzu dienai jābūt ne tikai pašai skaistākai un priecīgākai, bet arī paliekošajai atmiņā, un laulības noslēgšana muzeja pagalmiņā vai uz teātra skatuves noteikti to nodrošinās.


Написать комментарий