Dricānu vidusskolas sporta zāles atklāšanas svētki jau 1.septembrī

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

1.septembrī plkst. 11.00 Rēzeknes novada Dricānu pagasta pārvalde un Dricānu vidusskolas kolektīvs ielūdz uz Sporta zāles atklāšanas svētkiem! Pasākumā piedalīties aicināti Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis un Zemkopības ministre Laimdota Straujuma, kā arī Rēzeknes novada pašvaldības administrācija un domes deputāti, Dricānu pagasta pārvaldes pārstāvji, Dricānu vidusskolas pedagogi, skolēni, vecāki, absolventi, bijušie darbinieki un pagasta iedzīvotāji, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Atklāšanas svētkos klātesošos priecēs skolas un pagasta pašdarbnieku kolektīvi, kā arī sagaidāms kāds pārsteigums no skolas absolventiem. Sporta zāles „iespēlēšanas” laikā paredzēti svinīgie bumbas metieni grozā.

Sporta zāles būvniecību veica pilnsabiedrība „Latgales būve” no 2010.gada 1.jūnija līdz 2012.gada 30.aprīlim. 860 kvadrātmetrus lielā būve ekspluatācijā tika nodota maija sākumā un līdz jaunā mācību gada sākumā tā jau ir pilnībā iekārtota, lai uzņemtu skolēnus un citus sportot gribētājus. Īstenojot projektu, ir sasniegts tā sākotnējais mērķis – Dricānu pagastā uzbūvēta jauna, mūsdienīga sporta zāle, kas paaugstinās Dricānu vidusskolas pievilcību un veicinās fizisko aktivitāšu, kā arī sporta kultūras attīstību novadā.

494 093 latus jeb 90 procentus no projekta līguma summas finansēja Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai (ELFLA), savukārt 10 procentus – Rēzeknes novada pašvaldība un Dricānu pagasta pārvalde.


Написать комментарий