Izbeidz filmēt seriālu 'Tikai nesaki man Bizu'

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Tuvojoties septembrim, pamazām televizoru ekrānos atgriežas arī skatītāju iemīļotie raidījumi un citi projekti, bet, kā jau tas ir ierasts, daži projekti no programmām pazuduši uz visiem laikiem – starp tiem arī telekompānijas LNT veidotais seriāls Tikai nesaki man Bizu.

Seriāla producente un scenārija autore Sandra Landorfa DELFI Izklaidei apstiprināja, ka telekompānija TV3, ar kuru apvienojusies LNT, pieņēmusi lēmumu seriāla filmēšanu vairs neturpināt - tika uzfilmētas un parādītas 40 sērijas, bet tagad darbs pie seriāla pārtraukts.

"Filmēšanas komanda šo lēmumu uztvēra ar tradicionālo pesimismu," ironiski attieksmi pret TV3 lēmumu raksturo Landorfa.

Pēkšņi beidzoties seriālam, skatītājiem tā arī netika atklāta galvenā intriga - ko īsti nozīmē seriālā nosaukumā ietvertais brīdinājums Tikai nesaki man Bizu. Kā smejas seriāla producente, "Atlantīda nogrimusi ar visu noslēpumu".

Ņemot vērā situāciju Latvijā un salīdzinoši niecīgo televīzijas kanālu skaitu, iespēja, ka seriālu varētu pārņemt kāda cita telekompānija, praktiski nepastāv. "Ja šo seriālu nerāda LNT vai TV3, neviens cits to arī nerādīs. Nav jau kam to darīt," reālistiski noskaņota ir seriāla producente.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka seriāls Tikai nesaki man Bizu televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots aizvadītā gada rudenī un galvenās lomas tajā bija uzticētas aktieriem Ingai Siliņai un Jānim Āmanim (attēlā), bet tāpat seriālā varēja redzēt TV "sejas" Annas Lieckalniņas māsu Ilzi, Andreja Ēķa mīļoto sievieti Dainu Gāgu, Dailes teātra jauno talantu Artūru Dīci un citus.


Написать комментарий