Jēkabpilī notiks sporta spēles bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām

foto jpmk.lv
foto jpmk.lv

Bērnu un jauniešu invalīdu biedrība ''Cerību sala'' jau otro reizi rīkos sporta spēles īpašajiem bērniem un jauniešiem, informē Jēkabpils pašvaldība.

Pēc pagājušajā gadā notikušajām spēlēm esam saņēmuši daudz labu atsauksmju un ierosinājumu šādas spēles rīkot arī turpmāk. Pateicoties Jēkabpils pilsētas pašvaldībai un arī novadu pašvaldībām, kā arī citiem sponsoriem arī šogad varēsim realizēt sporta spēles bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām. Sporta disciplīnas būs piemērotas visiem bērniem ar dažādām saslimšanām un uzvarētāji būs visi, kas piedalīsies! Ir tik aizkustinoši vērot ar kādu mīļumu un aizrautību bērni izpilda dažādas disciplīnas un visur viņus pavada mīloši vecāki. Mūsu prioritāte ir tā, ka mēs nenodalām veselos bērnus no īpašajiem ģimenē! Mīļi gaidītas būs visas ģimenītes, kurās aug īpaši cilvēciņi, protams, līdzi ņemot brāļus un māsas! Šogad sporta spēles būs daudz plašākas un ar dažādiem pārsteigumiem, ko sarūpēt palīdzējuši mūsu sponsori. Tāpēc mīļi aicinām visu to novadu pārstāvjus, visus, kas atbalstīja mūs rīkojot 2. sporta spēles uz Jēkabpils pilsētas stadionu 18. augustā plkst13.00, lai atklājot svētkus mēs varētu pateikt paldies un lūgt piedalīties īpašā misijā, kas būs veltīta šiem svētkiem. Tas būs pārsteigums ne tikai viņiem, bet arī visiem, kas būs klāt šajos svētkos ! Ļoti ceram, svētkos būs iespēja redzēt arī ponijus, kuri iepriecinātu bērnus. Aicinām piedalīties visus, kuri audzina bērnus vai jauniešus ar īpašajām vajadzībām, gaidām arī tos, kas nav mūsu biedrības biedri, kā arī aicinām piedalīties ģimenes ar bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām no novadiem, lai kopā varētu priecāties, sportot, dejot un klausīties koncertu, kuru  sniegs bērnu jauniešu centrs no Dagdas!  Svētkos gaidīsim arī Saeimas pārstāvjus un visus citus interesentus, lai varētu atbalstīt mūsu sportistus.

Lūdzam dalībniekus pasākumam pieteikt līdz 15. augustam. Dalībnieku reģistrācija notiks stadionā 18.augustā no 12.00 līdz 12.50. Sporta svētku sākums un parāde plkst. 13.00.

Apsolām jums svētku sajūtu, jauku kopā būšanu ar sev līdzīgiem un vienkārši lielisku atpūtu! Lai sevišķa izturība un spēks tiem vecākiem, kuri audzina īpašos bērnus un jauniešus!

Pieteikt sacensību dalībniekus zvanot uz šādiem telefoniem-29950767 vai 65236216 un 26795363. Uz tikšanos 18. augustā!


Написать комментарий