Bruņots vīrietis ASV Teksasas štatā nošauj divus cilvēkus universitātes tuvumā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Bruņots vīrietis ASV Teksasas štatā pirmdienas pēcpusdienā nošāva divus cilvēkus netālu no Teksasas A&M Universitātes, līdz policisti viņu ievainoja un nogādāja apcietinājumā, kur viņš vēlāk nomira, paziņoja policija.

Apšaudē Kolidžsteišenas pilsētā tika nogalināts policists un civiliedzīvotājs, kā arī ievainoti trīs policisti un viena civiliedzīvotāja, paziņoja policijas priekšnieka palīgs Skots Makollums.

Apšaude sākās, kad policists Braiens Bahmans bija devies uz māju dažu kvartālu attālumā no universitātes pilsētiņas, lai oficiāli paziņotu šīs mājas iemītniekam par izlikšanu. Policists izsauca papildspēkus un drīz nomira no šautiem ievainojumiem. Tika nošauts arī 65 gadus vecs vīrietis.

Notikuma vietā ieradušies policijas papildspēki savaldīja 35 gadus veco šāvēju, viņu sašaujot, un nogādāja apcietinājumā, preses konferencē paziņoja Makollums. Vietējie mediji, atsaucoties uz policiju, vēlāk ziņoja, ka apšaudē aizdomās turētais apcietinājumā nomiris.

Policija vēl mēģina noskaidrot šāvēja rīcības motīvu un nesniedz sīkākas ziņas par viņa identitāti, lietoto šaujamieroci un apstākļiem, kas saistīti ar izlikšanas paziņojumu.

Ievainotā civiliedzīvotāja 55 gadu vecumā tika aizvesta uz slimnīcu, kur viņai veica operāciju.

Teksasas A&M Universitāte brīdināja studentus par notiekošo un aicināja viņus izvairīties no notikuma vietas arī pēc šāvēja aizturēšanas.


Написать комментарий