Kaunatas pagastā sadūrās divas kravas automašīnas

foto Valsts policija
foto Valsts policija

11. augustā, Kaunatas pagastā notika divu kravas automašīnu sadursme – brīdī, kad automašīna DAF sākusi apdzīšanu, automašīna MB sākusi izpildīt kreisā pagrieziena manevru, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Negadījuma rezultātā cietuši 1981.gadā dzimušais Merecedes vadītājs un viņa 1979.gadā dzimušais pasažieris. Abi nogādāti slimnīcā ar dažādām traumām. Policija skaidro negadījuma iemeslus un apstākļus.

11.augusta naktī, Sakstagala pagastā 1991.gadā dzimis vīrietis braucot ar motociklu, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar motocikla vadību un ietriecās ceļa zīmē. Pēc notikušā motociklists ar traumām bija nogādāts slimnīcā.

10.augustā Vārkavas novadā, Upmalas pagastā notika sadursme starp automašīnām Mercedes benz, kuru vadījā 1957.gadā dzimušais vīrietis un Audi, kuru vadīja 1975.gadā dzimušais vīrietis. Sadursmes rezultātā bojāti abi transportlīdzekļi un cietuši arī abi vadītāji un 1952.gadā dzimusī pasažiere. Cietušie ar dažādām traumām tika nogādāti slimnīcā. Pēc ārstu pirmatnējās informācijas Audi vadītājam konstatēts arī alkohola reibums.

Policija skaidro šī negadījuma iemeslus un apstākļus.

11.augusta vakarā, Līvānos 1989.gadā dzimušais vīrietis, vadot mopēdu, iespējams, braucot ar pārāk lielu ātrumu, nenovaldīja transportlīdzekli un apgāzās. Gan motociklists, gan 1983.gadā dzimušais pasažieris pēc negadījuma ar traumām nogādāti slimnīcā.

11.augustā ap 4:00 Dagdas novadā 1990.gadā dzimušais vīrietis, vadot automašīnu BMW neizvēlējās drošu kustības ātrumu un distanci, kā rezultātā ietriecās tajā pašā virzienā braucošajā automašīnā arī BMW, kuras 1987.gadā dzimušais vadītājs, veicis kreiso pagriezienu. Abi vadītāji guvuši dažādas traumas un bija nogādāti slimnīcā.

10.augustā Daugavpils novadā, Višķu pagastā 1957.gadā dzimušais vīrietis, vadot kravas automašīnu ar puspiekabi, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notika sadursme ar automašīnu Mercedes. Pēc negadījuma smagā transportlīdzekļa vadītājam medicīniskā palīdzība bija sniegta uz vietas.



Написать комментарий