V.Širjakovs: D.Jurkevičs Olimpiādē parādīja savu līmeni, bet A.Grigorjevai vienkārši nepaveicās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Naktī uz 13.augustu Londonā notika XXX. vasaras Olimpisko spēļu svinīgā noslēguma ceremonija. 16 dienu laikā vairāk nekā 10 tūkstoši sportistu no 202 valstīm cīnījās par 302 balvu komplektiem 36 sporta veidos.

Šoreiz sportistu vidū bija arī divi Daugavpils pārstāvji – Anastasija Grigorjeva (brīvā cīņa) un Dmitrijs Jurkevičs (vieglatlētika). A.Grigorjeva kļuva par 9.stiprāko savā sporta veidā, bet D.Jurkevičs ieņēma 25.vietu.

Komentējot mūsu sportistu panākumus, Daugavpils sporta jomas kurators vicemērs Vjačeslavs Širjakovs atzīmēja, ka, viņaprāt, D.Jurkevičs parādīja savu līmeni, bet A.Grigorjevai vienkārši nepaveicās.

„Bet tas ir sports, tā bieži gadās. Pēc tam, kad Nastja zaudēja mongolietei, mēs cerējām, kas viņa tiks tālāk, lai mūsu sportiste varētu pacīnīties par bronzas medaļu. Taču veiksme nebija mūsu pusē”, - atzīmēja V.Širjakovs.

Neskatoties uz to, ka šoreiz olimpiskās medaļas uz Daugavpili netika atvestas, cerēsim uz mūsu sportistu panākumiem nākotnē, tai skaitā uz uzvarām pasaules līmenī.

Tas, ka Olimpiskajās spēlēs piedalījās divi dalībnieki no Daugavpils, jau ir panākums, konstatēja vicemērs.


Написать комментарий