Sinoptiķi prognozē, ka šonedēļ Daugavpilī gaidāms nedaudz siltāks laiks

foto fineartamerica.com
foto fineartamerica.com

Šīs nedēļas sākumā Daugavpils, tāpat kā mūsu valsts lielākā teritorija, atradīsies ciklona ietekmē, tāpēc ir gaidāms īslaicīgs lietus un vēja ātrums varētu sasniegt 15 metrus sekundē.

Tomēr prognozē, ka nokrišņu daudzums būs zemāks par normu. Sinoptiķi sola, ka dienā gaisa temperatūra Daugavpilī nedaudz palielināsies un sastādīs aptuveni +24 grādus.

Naktīs joprojām prognozē diezgan vēsu laiku – ne vairāk par +10…+12 grādiem pēc Celsija. Starp citu, naktī uz svētdienu, 12.augustu, dažos Latvijas reģionos gaisa temperatūra bija strauji nokritusies un sastādīja +3,5 grādus, šādai gaisa temperatūrai iestājoties zāles augšējā kārtā izveidojas salna. Šonakt Daugavpilī bija +6 grādi.

Pirmdien, otrdien un trešdien Daugavpilī saglabāsies mākoņains laiks, brīžiem skaidrosies. Dienas laikā gaiss sasils līdz +20 grādiem. Pastāv īslaicīgā lietus iespējamība.

Ceturtdien, 16.augustā, prognozē nedaudz siltāku laiku – gaisa temperatūra sastādīs +23 grādus. Tuvojoties brīvdienām, arvien biežāk no mākoņiem uzspīdēs saule, bet svētdien meteorologi prognozē skaidru un saulainu laiku bez nokrišņiem.


Написать комментарий