Makolijam Kalkinam atlicis dzīvot pusgadu

foto tntmagazine.com
foto tntmagazine.com

Superpopulārās filmas «Viens pats mājās» zvaigzne, rudmatainais puisēns, kurš komēdijā vienatnē izrēķinājās ar diviem padumjiem noziedzniekiem, Makolijs Kalkins pilnībā pagrimis narkotisko vielu atkarībā. Runā, ka savulaik slavenajam aktierim atlicis dzīvot ne vairāk par sešiem mēnešiem.

Pašlaik Kalkins ne tika nefilmējas, bet pilnībā ir noslēdzies no ārpasaules. Aktieris ļoti reti iziet uz ielas, bet, ja arī kādreiz nokļūst paparaci fotokameru objektīvos, tad visiem uzreiz ir skaidrs, ka ar mākslinieku kaut kas īsti nav kārtībā un baumas par viņa aizdomīgajām nodarbēm – narkotikas un citas aizliegtās vielas – vairs nešķiet tikai minējumi. Turklāt tagad ir uzradusies informācija, ka saujiņa draugu, kuri vēl cenšas Kalkinu izraut no elles, ko viņš pats sev radījis, nopietni noraizējušies, ka aktierim atlicis ļoti maz laika, lai kaut ko vērstu uz labu. Laikraksts «StarHit» vēsta, ka bijusī kinozvaigzne niekojas nevis ar marihuānu vai kokaīnu, bet nopietni «uzsēdies» uz heroīna un pretsāpju medikamenta oksikodona, par kuru iegādi Kalkins mēnesī tērē 6000 dolāru. Savulaik slavenais aktieris savu Manhatanas dzīvokli pārvērtis īstā narkomānu midzenī, kur kopā ar saviem draudziņiem pavada lielāko daļu laika.

Aktiera preses dienesta vadītāja Mišela Bega uz izskanējušo informāciju noreaģēja nekavējoties un publikācijas nodēvēja par «smieklīgu falsifikāciju», kas aizvaino viņas klientu, un pastāstīja, ka Kalkins ir pilnīgi vesels un lieliskā fiziskā formā.


Написать комментарий