Vasaras sezona Jēkabpilī, Krustpils saliņā, noslēgsies ar grandiozu deju pasākumu

foto jkp.lv
foto jkp.lv

11.augustā visus klubu mūzikas mīļotājus un dīdžejus Jēkabpils iecienītākajā un skaistākajā atpūtas vietā - Krustpils saliņā kopā pulcēs vērienīgs notikums - pirmais klubu mūzikas festivāls "Klubs 2012"!

Pasākums notiks no pulksten astoņiem vakarā līdz pieciem no rīta, trīs teltīs un uz centrālās skatuves.

Šovasar izaicinājumu šai oriģinālajai iniciatīvai ir pieņēmuši un savas aktivitātes piedāvās labākie reģiona naktsklubi : MOONLIGHT Club (Līvāni), XS Night Club (Rēzekne) un BARBADOS (Madona). Reģiona naktsklubi piedāvās savu izklaides programmu katrs savā teltī. Pasākuma izskaņā tiks nominēts gada labākais nakts klubs. To izšķirs gan skatītāji, gan kompetenta žūrija, kurā būs mūzikas dažādu stilu pazinēji un pasākumu rīkotāji: Juris Saldaks, Sergejs Gurtiņš, Aleksandrs Maļcevs, žūrijas priekšsēdētājs -Aleksandrs Kalniņš. Dalībnieki saņems piemiņas balvas, bet uzvarētāji - balvas 1000 latu vērtībā! Festivāla īpašais viesis - 2010. un 2011.gada populārākais dīdžejs Latvijā [Ex] da Bass.

Pasākuma laikā, pulksten 20 notiks akcija - "Nāc un sacenties ar basketbola kluba "Jēkabpils" basketbolistiem". Klātesošajiem būs iespēja mēroties spēkiem ar spēlētājiem no nesen izveidotā kluba dažādās kategorijās! Pumpēšanās; armrestlings; pietupieni; bumbas mešana. Sacensību noslēgumā - fotografēšanās ar basketbolistiem un autogrāfu sniegšana.

Pasākumu iespaidīgāku vērsīs klubu mūzikas izbaudīšanas tradīciju neatņemama sastāvdaļa - bārmeņu šovs un disko zālēs neaizvietojamās Go - Go dejotājas. Labākie Latvijas virtuozi aiz bāra letes Oļegs Porietis - biedrības "Latgales Bārmeņu Klubs" - biedrs, labākais bārmenis Latgalē 2010. gadā un Deniss Smirnovs - LBF (Latvijas Bārmeņu Federācija) Latgales novada vadītājbiedrības "Latgales Bārmeņu Klubs"- valdes priekšsēdētājs, viens no labākajiem bārmeņiem "Classic" kategorijā Latvijā, piedāvās vienreizēju iespēju vērot sniegto šovu - Flair bartending. Tas ir bārmeņa darba stils un tehnika un ietver žonglēšanu ar pudelēm, glāzēm un citiem bāra priekšmetiem.

Flair bartending ir bārmeņu māka manipulēt ar bāra rīkiem - pudelēm, glāzēm un citiem - sarežģītos, žilbinošos veidos, lai izklaidētu viesus. Parasti šādu šovu iespējams vērot kokteiļu bāros un tam ir liela līdzība ar žonglieriem. Šoreiz - Flair bartending - tiks piedāvāts brīvā dabā - Krustpils saliņā.

Pārsteigs ikvienu sestdien arī ugunīgās Go-Go dejotājas no Daugavpils mūsdienu deju studijas "STOPTIME Dance Studio". Pasākuma apmeklētājus gaida izcils priekšnesums un patīkami pārsteigumi, ko sniegs astoņas profesionālas dejotājas un jaunā talantīgā dziedātāja Alisa May, kas šogad iekļuva "Eirodziesmas 2012" pusfinālā ar dziesmu Rollin’ Up, ko izpildīja kopā ar dziedātāju Angelinu. Jēkabpilī Alisa May un ugunīgās Go-Go sniegs šovu - Alisa May & Chick & Shick Dance Show.


Написать комментарий