Viļānu novada svētki

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

Šī vasara nelutina ar karstu sauli, bet, lai nezustu vasaras burvība, lielos un mazos novados tiek organizēti dažādi svētki, kas priecē gan novadu iedzīvotājus, gan viesus, informē Viļānu novada pašvaldība.

Viļānu novada iedzīvotājiem un viesiem 18.augustā tiek organizēti VIĻĀNU NOVADA SVĒTKI, lai iepriecinātu ikvienu.

Jau no plkst.10:00 Viļānu stadionā notiks sporta aktivitātes novada sportiskākajiem iedzīvotājiem. Sacensības notiks 11 sporta veidos komandu ieskaitē un individuāli. Veiksmīgākos svētku dalībniekus Viļānu novada pašvaldība suminās ar jaukām pārsteiguma balvām.

Kultūras programma tiks uzsākta ar krāšņu svētku gājienu plkst 17:30 no Kultūras laukuma uz Lakstīgalu salu. Gājienā piedalīsies vairāk kā 350 svētku dalībnieki – Viļānu novada pašdarbības un draugu kolektīvi. Ikkatrs aicināts pievienoties svētku gājienam, lai izjustu svētku emocionālo noskaņu.

Romantiskajā Lakstīgalu salā plkst. 18:00 sāksies pašdarbības kolektīvu koncerts. Koncerta laikā tiks apbalvoti arī Viļānu novada konkursa „Veidosim skaistu savu novadu” laureātu apbalvošana. Koncerta organizatori sarūpējuši kādu pārsteigumu skatītājiem , bet kas tas būs, redzēsiet atnākot uz pasākumu!

Savukārt, plkst. 21:00 Lakstīgalu salā visus Viļānu novada iedzīvotājus un ciemiņus grupa „Novadnieki” iepriecinās ar labākajiem šlāgermūzikas skaņdarbiem. Grupas albums „Dzīve ir tā” tika nominēts kā labākais šlāgermūzikas albums Mūzikas ierakstu gada balvai 2011.


Написать комментарий