No 9.augusta divu Daugavpils vidusskolu direktoru krēslus ieņēma jauni vadītāji

foto gorod.lv
foto gorod.lv

9.augustā, ceturtdien, Daugavpils pilsētas domes sēdē tika apstiprināti amatos divu Daugavpils vidusskolu direktori. 9.vidusskolas direktora krēslu ieņems Artūrs Fedotovs, bet 15.vidusskolas vadītāja amatu – Anatolijs Gržibovskis.

Šoreiz sēdes laikā debašu un strīdu nebija. Gržibovska kunga kandidatūra tika apstiprināta vienbalsīgi, „pret” 9.vidusskolas direktora kandidatūru nobalsoja divi deputāti – Ināra Ostrovska un Ludmila Smikova.

Pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs apsveica jaunus skolu vadītājus, pasniedzot rožu pušķus un novēlot veiksmi darbā.

Savus darba pienākumus jauni direktori sāk pildīt jau šodien.

Anatolijs Gržibovskis intervijā Gorod.lv atbalstīja savu jaunāko un ne tik pieredzējušo kolēģi. Pēc viņa domām, jaunība nav nekas slikts, bet pieredzi var ātri iegūt. „Es pats kļuvu par direktoru 28 gadu vecumā, un neredzu tajā neko sliktu. Man toreiz bija daudz grūtāk – vecie dokumenti vairs nebija aktuāli, jaunie vēl netika izstrādāti. Pašlaik darbā var palīdzēt internets. Ceru, ka arī kolēģi atbalstīs savu gados jauno vadītāju un sākumā viņam palīdzēs. Nešaubos, ka viņam (Artūram Fedotovam) viss būs labi”, - ir pārliecināts Anatolijs Gržibovskis.

Arī Artūrs Fedotovs bija enerģijas pilns un atzīmēja, ka viņam ir maģistra izglītība, kuras trūkums viņam tika pārmests. Tiesa, tā pagaidām nav pabeigta, jo apmācības programma tika likvidēta. Taču viņam ir dokuments, kas ļauj ieņemt vadītāja amatu.


Написать комментарий