9.vidusskolas jaunais direktors: Man nav bail vadīt lielu pedagoģisko kolektīvu 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Ceturtdien notikušajā Daugavpils domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē tika apstiprinātas divu jaunu pilsētas vidusskolu direktoru kandidatūras. Vienu no tām deputāti atbalstīja vienbalsīgi, bet sakarā ar otro notika kaislīgas debates. Rezultātā divi deputāti nobalsoja „pret” Artura Fedotova iecelšanu par 9.vidusskolas direktoru.

Pēc sēdes beigām jaunais direktors portālam Gorod.lv nedaudz pastāstīja par sevi. Viņš ir dzimis un audzis Daugavpilī, 11.septembrī svinēs 31.dzimšanas dienu. Savulaik pabeidzis Daugavpils eksperimentālo skolu, vēlāk kļuvis par Daugavpils universitātes Humanitārās fakultātes studentu. Ir ieguvis bakalaura grādu vēsturē un sociālajās zinībās.

Viņa pedagoģiskais stāžs sastāda 7 gadus – pēc savas specialitātes viņš ir strādājis pilsētas 3.vidusskolā. Pirms iecelšanas 9.vidusskolas direktora amatā pasniedzis Valsts ģimnāzijā.

Pēc Artura Fedotova vārdiem, skolotāja profesija nav viegla, bet ļoti interesanta, jo pedagogam ir nepieciešams pastāvīgi nodarboties ar sevis pilnveidošanu un pašizglītību, vienmēr ir jāpaliek „lietas kursā”, jāzina, kas notiek viņam apkārt.

Savulaik viņš vienā no Daugavpils komandām spēlējis „Kas? Kur? Kad?”, šobrīd savu brīvo laiku velta ģimenei.
Uz jautājumu, vai nav bail vadīt lielu pedagoģisko kolektīvu, kuru pārsvarā veido sievietes, atbildēja, ka šajā gadījumā viņam noderēs pieredze darbā skolā, kā arī tolerance un organizatoriskās spējas.
Atgādināsim, ka oficiāli direktora krēslu Fedotova kungs ieņems jau ceturtdien, 9.augustā, pēc tam, kad viņa kandidatūra tiks apstiprināta Daugavpils domes sēdē.


Написать комментарий

Būs OK. Ja nebūs dumji ČēPē, tad valdīs ilgi un laimīgi :)