Brīvdienās daugavpiliešiem ir iespēja apmeklēt Jūlijas Savičevas koncertu vai paklausīties īstu rokmūziku

foto 15min.lt
foto 15min.lt

Brīvdienās daugavpilieši un novada iedzīvotāji var labi atpūsties, ar nosacījumu, ka viņiem nebūs iebildumu to darīt ārpus mūsu lieliskās pilsētas. Neskatoties uz to, ka Latvijas sinoptiķi sestdien, 4.augustā, sola siltu, bet lietainu laiku, ir vērts doties nelielajā ceļojumā pa Latgali.

Šodien Rēzeknē notiek Pilsētas dienas, kuru ietvaros tiek plānoti dažādi pasākumi. Svētku sākumā plkst.10:00 Raiņa ielā notiks ielas basketbola turnīrs Ghetto Basket, svētku viesu – krievu, baltkrievu, poļu un ebreju radošu kolektīvu koncerti, kā arī FINAL DESTINATION, kurā piedalīsies jauniešu ielu kultūras pārstāvji. Darbosies arī tradicionālais svētku tirdziņš.

Svētku programmā ir arī bērnu popgrupu muzikālās uzstāšanās un sporta klubu paraugdemonstrējumi, bērnu un rotaļu ratiņu defilē, nacionālo ēdienu degustācija un daudz kas cits.
Rēzeknes kultūras un atpūtas parkā plkst.23:00 sāksies populārās krievu dziedātājas Jūlijas Savičevas koncerts, pēc kura tiek paredzēta svētku uguņošana un Nakts balle disko stilā.

Savu 855.dzimšanas dienu svin vēl viena Latgales pilsēta – Ludza. Jubilejas svinības Ludzā sākušās jau no pirmās augusta dienas, bet šodien, 4.augustā, pilsētas svētki tiks turpināti ar jauniešu teātru iestudējumiem, amatnieku tirdziņu, „Gada cilvēka” apbalvošanas ceremoniju un lielu koncertu ar Krievijas, Baltkrievijas, Vācijas, Lietuvas un Bulgārijas pārstāvju piedalīšanos.

Plkst.20:30 pilsētas parkā notiks populārās latviešu dziedātājas Marijas Naumovas koncerts, pēc kura līdz pašam rītam varēs izdejoties lielajā ballē.

Ja jums gribētos kaut ko citu, var doties pie kaimiņiem uz Lietuvu. Piektdien, 3.augustā, Zarasos startēja 10.Mūzikas un izklaides festivāls zem klajām debesīm Galapagai/Rock Nights (Roka naktis), kurš norisināsies divu dienu laikā un saviem apmeklētājiem piedāvās 4 skatuves ar dažādiem muzikālajiem virzieniem. Piektdien uz galvenās skatuves uzstājās Lielbritānijas grupa Chase & Status, kas kļuva par pārdošanas līderi savā valstī un tika atzīta par labāko valsts grupu. Šodien, 4.augustā, festivāla viesi ir slavenā vācu rokgrupa Oomph!

Festivāla rīkotāji ir sagatavojuši dažāda veida pasākumus, kas ir domāti dažāda vecuma un gaumes cilvēkiem, sākot no ūdens izklaidēm un beidzot ar suņu skriešanās sacīkstēm un nakts pokeru.

Vārdu sakot, nevienam nebūs garlaicīgi. Lai jums jaukas un neaizmirstamas brīvdienas!

 


Написать комментарий