Latgales ielas rekonstrukcijas darbi Ludzā, noris bez kavēšanās

foto ludzaspils.lv
foto ludzaspils.lv

Latgales ielā joprojām notiek aktīvs remonts, vēsta Ludzas pašvaldības mājaslapa. 

2012.gada 24.jūlijā notika kārtējā projekta „Satiksmes infrastruktūras sakārtošana Ludzas pilsētas un apkārtējo teritoriju pieejamības veicināšanai" darba grupas sanāksme. Atbildīgās personas informēja par to, kas ir izdarīts, ko dara pašlaik un, kādi ir nākotnes plāni saistībā ar ielas rekonstrukciju.

Vispirms būvdarbu vadītājs Juris Stroževs iepazīstināja klātesošos par projekta gaitu. Latgales ielas rekonstrukcijas darbi tiek veikti pa posmiem, posmā no Krāslavas ielas līdz Dagdas ielai tika uzklāta pirmā asfaltseguma kārta jau jūnija mēnesī, jūlija sākumā ir noasfaltēts arī posms no Dagdas ielas līdz Liepājas ielai. Lai nodrošinātu pamatnes nestspēju sākot ar posmu no Dagdas ielas līdz Stroda ielai zem asfaltseguma ceļa pamatnē tiks ieklāts ģeokompozīts.

Pašlaik notiek trotuāru izbūve posmā no Liepājas ielas līdz 18.Novembra ielai un jau jūlija beigās šajā posmā arī tiks ieklāta pirmā asfaltseguma kārta. Posmā no 18.Novembra ielas līdz Stroda ielai tiek veikta vecā ielu un trotuāru seguma, kā arī apmaļu demontāža, posmā no Stroda ielas līdz Stacijas ielai notiek lietus kanalizācijas izbūves darbi. Paralēli arī tiek veikta elektrolīniju kabeļu un apgaismojuma izbūve. Pašlaik Latgales ielas rekonstrukcija norit pēc grafika un darbi būtiski nekavējas, tā informē būvdarbu vadītājs.

Latgales ielas rekonstrukcijas dēļ traucējumus izjūt gan gājēji, gan transportlīdzekļu vadītāji. Satiksmes plūsma projekta laikā ir mainīta un novirzīta pa blakus esošajām ielām, Raiņa ielu, Jelgavas ielu, Parku ielu, arī sabiedriskais transports kursē pa Raiņa ielu, kur arī ierīkotas pagaidu pieturas.
Kā iepriekš informējām, 2012.gada aprīlī par Latgales ielas rekonstrukciju posmā no Krāslavas ielas līdz Stacijas ielai 1,7 kilometru garumā tika noslēgts līgums ar būvfirmu SIA "Ceļi un tilti".


Написать комментарий