Izsludināta iepirkuma procedūra Rēzeknes skeitparka rekonstrukcijai 1

foto frype.com
foto frype.com

Daudzi rēzeknieši interesējas, vai notiks skeitparka rekonstrukcija Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā. Rēzeknes pilsētas domes Kultūras pārvaldes vadītāja Ināra Jaudzema informē, ka ir uzsākta esošā skeitparka rekonstrukcijas iepirkumu procedūra un notiek pārrunas ar Rīgas firmu SIA „Kvartāls 13A”, kura veic šāda veida pasūtījumus, portālam gorod.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

„Kvartāls 13A” ir vienīgā firma, kura strādā šajā jomā, līdz ar to ir diezgan noslogota ar pasūtījumiem. Rēzeknes pilsētas domes pārstāvji nezaudē cerības gūt pozitīvus pārrunu rezultātus, un kad tas notiks, rēzeknieši varēs saņemt konkrētāku informāciju par plānotajiem darbiem un to izpildes termiņiem.

Rēzeknes jaunieši ir iecienījuši Skeitparka teritoriju. Nodarbības skeitparkā ir gan lieliska brīvā laika pavadīšanas iespēja svaigā gaisā, gan arī sportiska nodarbe, kas palīdz izkopt fizisko veiklību un sacensību garu. Tādēļ skeitparka teritorijas sakopšanu un labiekārtošanu Rēzeknes pilsētas dome uzskata par ļoti svarīgu uzdevumu. Jāatgādina, ka šogad Rēzekne uzsāk jaunu projektu, kura ietvaros Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā notiks bērnu atpūtas laukuma rekonstrukcija, padarot to videi draudzīgu. Tas ir Igaunijas-Latvijas-Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2007.–2013. gada Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta līdzfinansētais projekts «GREENMAN». Tātad, Rēzeknes kultūras un atpūtas parku gaida daudzas pozitīvas pārmaiņas, kuras priecēs pilsētas bērnus, jauniešus un viņu vecākus.


Написать комментарий

Dzīvojot Holande runājos ar vienu paziņu kurš stāstīja tieši, ka Holandes skateparki brauc pirkt kokmateriālus uz Latviju, kas esot par 40% lētāki kā tur. Tad lai veicas būvniecībā.