Par van Pērsiju piedāvājumi no abiem Mančestras klubiem un “Juventus”

foto ugett.blogspot.com
foto ugett.blogspot.com

Londonas "Arsenal" paziņojis, ka oficiālus piedāvājumus par savu kapteini Robinu van Pērsiju saņēmis no trim klubiem – abiem Mančestras klubiem un Turīnas "Juventus".

28 gadus vecais uzbrucējs, kurš "Arsenal" ir jau kopš 2004. gada, šovasar paziņoja, ka neparakstīs jaunu līgumu ar Londonas klubu, jo tas nepastiprina sastāvu, lai tas varētu izcīnīt titulus. Pašreizējais līgums van Pērsijam beigsies nākamā gada vasarā. Ja līdz janvārim viņš netiks pārdots, "Arsenal" no sava uzbrukuma līdera šķirsies par velti.

BBC vēsta, ka "United", "City" un "Juventus" likuši galdā 15 miljonus mārciņu vērtus piedāvājumus. "Arsenal" vēlas saņemt no 25-30 miljoniem. Ņemot vērā to, ka van Pērsijam rit līguma pēdējais gads, transfēra summa būs mazāka nekā tā būtu, piemēram, pirms gada.

Šobrīd van Pērsijs ir atgriezies "Arsenal" rīcībā un tieši Londonas komandas sastāvā gatavosies jaunajai sezonai, kuras laikā būs "Arsenal", ja vien viņu līdz tam laikam nepārdos. "Arsenal" van Pērsiju pirms astoņiem gadiem no Roterdamas "Feyenoord" nopirka par nieka 2.75 miljoniem.

Pagājušajā sezonā Nīderlandes izlases uzbrucējs, kurš pilda "Arsenal" kapteiņa pienākumus, 53 spēlēs guva 41 vārtus.

20.07.2012 , 19:15

sportacentrs.com


Написать комментарий