Bezmaksas sabiedriskais transports – dāvana Rēzeknes pilsētas svētkos

foto rezekne24.lv
foto rezekne24.lv

4. un 5. augustā pilsētas svētku ietvaros Rēzeknes pilsētas dome visiem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem dāvina bezmaksas braukšanu pilsētas sabiedriskajā transportā, vēsta Rēzeknes pilsētas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Augusta sākumā Rēzeknē norisināsies pilsētas svētki. Lai pilsētas iedzīvotāji un viesi varētu apmeklēt visus programmā paredzētos pasākumus, Rēzeknes pilsētas dome nodrošinās bezmaksas braukšanu pilsētas sabiedriskajā transportā. Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs informē, ka 4. augustā no plkst. 9.30 un 5. augustā no plkst. 11.00 līdz dienas beigām braukšana visos SIA „Rēzeknes Satiksme” autobusos būs bez maksas. Savukārt vakara pasākumu cienītājiem kursēs papildus autobusu nakts reisi. Naktī no 4. uz 5. augustu plkst. 00.20 pie Kultūras un atpūtas parka pasažierus gaidīs divi nakts autobusi. Viens autobuss dosies uz Blaumaņa ielu, otrs – uz Vipingu. Tiklīdz šie autobusi aizbrauks savos maršrutos, piebrauks trešais autobuss, kurš brauks pa apli (Centrs – Ziemeļu rajons – Vipinga). Plkst. 01.20 divi autobusi veiks pēdējo reisu.

Rēzeknes pilsētas dome atbalstīja arī Rēzeknes novada domes lūgumu organizēt SIA „Rēzeknes Satiksme” autobusu reisus no pilsētas līdz kartodromam novada svētkos. 21. jūlijā plkst. 16.30 autobuss no pieturas „Centrs” virzīsies pa Atbrīvošanas aleju līdz Viļakas ielai un tālāk līdz Kartodromam. No Kartodroma autobuss aties plkst. 17.00 un, ievērojot to pašu maršrutu, brauks līdz pieturai „Ezers”. Plkst. 17.30 no pieturas „Ezers” autobuss virzīsies pa maršrutu „Atbrīvošanas aleja” –  „Viļakas iela” – „Kartodroms” un plkst. 23.15 dosies atpakaļ uz pilsētu līdz pieturai „Ezers”. Šie reisi būs par maksu. Braukšanas maksa – 35 santīmi. 


Написать комментарий