Tuvākajās dienās tiks nodotas ekspluatācijā bērnu rotaļu laukumi Slavas skvērā un Vidējā Poguļankā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šogad triju jaunu bērnu rotaļu laukumu iekārtošanai un bērniem domātā rotaļu aprīkojuma modernizācijai pilsētas pagalmos Daugavpils pašvaldība ir piešķīrusi aptuveni 40 tūkstošus latu.

Firma, kas vinnēja konkursu par bērnu aprīkojuma piegādi un uzstādīšanu, jau pabeidz bērnu rotaļu laukumu iekārtošanu Slavas skvērā un Vidējā Poguļankā. Nedaudz vēlāk aprīkojums tiks uzstādīts arī Ruģeļos, kur ir nepieciešams izlīdzināt reljefu. Kā arī, pēc Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes inženieres Oksanas Grigorjevas ziņojuma, aprīkojums jau tika uzstādīts pilsētas pagalmos Telts, Vaļņu, Rēzeknes, Teātra, Stacijas, Aleksandra, Stadiona ielās un Stropu ezera pilsētas pludmalē.

O.Grigorjeva portālam Gorod.lv paziņoja, ka uzstādītajam aprīkojumam ir drošības sertifikāti, turklāt pašvaldība ir saņēmusi neatkarīgo ekspertu atsauksmes, kuri atzina, ka dokumentācija atbilst ES pieņemtajiem standartiem.

Jāatzīmē, ka Dome saņem daudzu iedzīvotāju pozitīvas atsauksmes par jaunajiem rotaļu laukumiem, kā apgalvo mūsu lasītāji, bērnu rotaļu laukumā Slavas skvērā bērni rotaļājas līdz vēlam vakaram. Attiecībā uz dažos plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju, ka bērnu rotaļu laukumu vietas tika izvēlētas neveiksmīgi, atzīmēsim, ka aprīlī un maijā notika bērnu rotaļu laukumu iekārtošanas publiskā apspriešana, kuras gaitā tika saņemtas 35 atsauksmes, lielākā to daļa bija pozitīva.


Написать комментарий