Divkārtējais NBA vērtīgākais spēlētājs Nešs pievienosies 'Lakers'

foto arizona.sbnation.com
foto arizona.sbnation.com

Divreiz par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgāko spēlētāju atzītais Stīvs Nešs pievienosies Losandželosas "Lakers" vienībai, vēsta ASV mediji.

38 gadus vecais Nešs ar "Lakers" komandu parakstīs trīs gadu līgumu, kuru laikā nopelnīs 25 miljonus dolāru (13,95 miljonus latu).

Līdz šim Nešs pārstāvēja Fīniksas "Suns" komandu, kuras sastāvā kļuva par divkārtēju NBA vērtīgāko spēlētāju. Fīniksas komanda šajā darījumā no "Lakers" iegūs 2013. un 2015.gada NBA drafta pirmās kārtas izvēles, kā arī 2013. un 2014.gada drafta otrās kārtas izvēles. Darījums vēl nav noticis, jo pārejas oficiāli varēs sākties no 11.jūlija.

Nešu savā īpašumā vēlējās iegūt arī Toronto "Raptors", kas saspēles vadītājam piedāvāja trīs gadu līgumu 36 miljonu dolāru (20,09 miljonu latu) vērtībā. Tāpat interesi izrādīja Ņujorkas "Knicks" un Dalasas "Mavericks" vienības.

Tiek ziņots, ka "Lakers" komandu Nešs izvēlējies, jo tā viņam būs iespēja pretendēt uz uzvaru NBA čempionātā un būt tuvu savai ģimenei, kas paliks Fīniksā.

Aizvadītajā sezonā Nešs piedalījās 62 NBA regulārā čempionāta spēlēs, kurās vidēji guva 12,5 punktus un izdarīja 10,7 rezultatīvas piespēles.


Написать комментарий