Sportiskā 'AMG' versija jaunajam 'Shooting Brake' universālim

publicitātes foto
publicitātes foto

"Mercedes-Benz" oficiāli atklājis arī "CLS Shooting Brake" universāļa sportisko modifikāciju "AMG". Atgādinām, ka ar šī jaunā modeļa standarta versiju autoražotājs sabiedrību iepazīstināja aizvadītās nedēļas nogalē.

"Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake", tāpat kā šī modeļa četrdurvju kupeja, būs aprīkots ar 5,5-litru V8 biturbo dzinēju, kas attīsta 525 zirgspēku jaudu un 700 ņūtonmetru griezes momentu. Par papildus samaksu pieejama "AMG Performance Pack", kas motora jaudu palielina līdz 557 ZS, bet griezes momentu – līdz 800 Nm. Transmisija – septiņpakāpju automātiskā "Speedshift MCT".

Līdz 100 km/h sportiskais universālis paātrinās 4,4 sekundēs, bet "AMG Performance Pack" gadījumā – 4,3 sekundēs. Abām modifikācijām maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes.

Pilsētas braukšanas ciklā "Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake" patērē 14 litrus benzīna uz 100 km, uz šosejas – 7,8 litrus; bet vidējais degvielas patēriņš tam ir 10,1 litrs.

Vēl "Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake" atšķirsies ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, adaptīvajiem amortizatoriem, sportiskāka regulējuma balstiekārtu, elektronisko braukšanas stabilizācijas sistēmu, spēcīgākām bremzēm un oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskiem.

Galerija ar standarta "Mercedes-Benz CLS Shooting Brake":


Написать комментарий