Šonedēļ Daugavpils ekskluzīvo soliņu alejā tiks uzstādīts videonovērojums

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, pirms Daugavpils 737.dzimšanas dienas svinēšanas pilsēta tika pārveidota – tika atklāta ekskluzīvo soliņu aleja, laukumā tika uzstādīts ģerbonis no puķēm, tika uzstādītas gaismas zīmes, izveidots jauns puķu dobju noformējums utt.

Taču daļa pilsētnieku vēlas šo skaistumu ne tikai aplūkot, bet arī pārbaudīt to izturību vai pat iekļaut pilsētas rotājumu elementus savas mājas interjerā.

Lai būtu iespēja labāk nodrošināt kārtību un saglabāt īpašumu, pilsētas programmas ietvaros drīzumā Daugavpils centrā tiks uzstādītas videonovērošanas kameras, kas ļaus municipālajiem policistiem kvalitatīvāk veikt savu darbu.

Visa videonovērošanas sistēma sāks darboties šovasar, taču jau pašlaik centra dažās vietās darbojas videonovērošanas kameras, kas tika uzstādītas dažādu projektu ietvaros. Piemēram, tās palīdz uzturēt kārtību laukumā. Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka mūsdienu tehnoloģijas palīdzēs saglabāt arī pilsētnieku gara darbus – ekskluzīvos soliņus, kas tika uzstādīti Centrālajā parkā.

Jau šonedēļ parkā tiks uzstādītas kameras, ar kuru palīdzību privātfirmas darbinieki sekos, lai soliņu alejā tiktu uzturēta kārtība. Tiek plānots, ka pēc 2 mēnešiem pilsētas programmas ietvaros šeit tiks uzstādītas pastāvīgas videokameras, jo jau iepriekš tika nolemts pilsētas programmā iekļaut papildus aprīkojumu, lai novērotu jaunu mūsu pilsētas ievērojamu vietu.

Atzīmēsim, ka pēc soliņu uzstādīšanas pašvaldība municipālajiem policistiem bija devusi rīkojumu palielināt reidu skaitu Centrālajā parkā.


Написать комментарий