Par Izglītības un zinātnes ministrijas finansējumu cīnīsies Daugavpils domes struktūru 3 projekti

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils domes kārtējās sēdes laikā deputāti atļāva Latviešu kultūras centram, Jauniešu departamentam un Bērnu un jauniešu centram „Jaunība” ar saviem projektiem piedalīties konkursā, kuru ir izsludinājusi Latvijas Izglītības un zinātnes ministrija.

LKC pretendēs uz ministrijas finansējumu (ne vairāk kā 1 500 latiem) ar projektu, kura ietvaros tiek plānots jauniešu centriem iegādāties spēļu aprīkojumu – basketbola statīvus, daudzfunkcionālu spēļu galdu, galda tenisu, nousu, zviedru sienu utt.

Ja konkursā uzvarēs Jauniešu departamenta projekts, radīsies izdevība piesaistīt finansējumu, lai organizētu festivālu „Artišoks 2012”. Naudas līdzekļi tiks izmantoti, lai izstrādātu pasākuma programmu un publicistikas nolūkiem. Projekta realizācijas ietvaros izdotos iegādāties lielu telti, saliekamos krēslus un galdus, ekrānu un projektoru.

Ar trešo projektu konkursā piedalīsies Bērnu un jauniešu centrs „Jaunība”. Ja projekts tiks atbalstīts, centrs „Jaunība” varēs iegādāties invalīdu kluba audzēkņiem domāto attīstošo spēļu komplektu. Centra „Jaunība” direktore Aina Jansone paskaidroja, ka klubam ir nepieciešamas Boccia spēlei domātas bumbas, jo tās dod iespēju spēlēt tiem bērniem, kuriem neder neviens cits sporta veids.

Projektu iesniegšanas termiņš ir 15.jūnijs, realizācijas termiņš – 3 mēneši.



Написать комментарий