Sandis Valters jau trešo reizi kļuvis par tēvu

foto vakara ziņas
foto vakara ziņas

Basketbola komandas VEF Rīga aizsargs Sandis Valters un viņa mīļotā sieviete Elīza Kaurāte nieka gadu un nepilnus divus mēnešus pēc dēla piedzimšanas kļuvuši par otra bērniņa vecākiem – pasaulē nākusi abu meitiņa.

Kā informē žurnāls Privātā dzīve, basketbolista un viņa izredzētās meitiņa pasaulē nākusi 5. jūnijā Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Dzemdību nodaļā. Lai gan Sandis un Elīza ir kopā tikai divus gadus, šajā laikā viņi jau paspējuši kļūt par kuplu ģimeni - abiem ir divi kopīgi bērniņi.

Pirmais bērniņš - dēlēns - pieteicās jau drīz pēc tam, kad plašāka sabiedrība tikai uzzināja par basketbolista attiecībām ar gaišmataino Elīzu, kura iepriekš darbojusies kā modele.

Par pirmo bērniņu Elīza priecīgi informēja tautu sociālajos tīklos, bet šoreiz, kamēr basketbolista izredzētā bija meitiņas gaidībās, viņa no publicitātes izvairījās, tāpēc daudzi pat neko nenojauta par Valtera ģimenē gaidāmo priecīgo notikumu.

Meitenīte nākusi pasaulē gadu un nepilnus divus mēnešus pēc sava brālīša. Sandim šis ir jau trešais bērniņš - viņa meita Luīze no laulības ar Katrīnu Valteri ir jau 12 gadus veca un jau mantojusi senču sporta talantu - meitenīte aktīvi trenējas tenisā.


Написать комментарий