Poliklīnikas medpersonāls uzskata, ka vecāki savas vainas dēļ nevar pierakstīt bērnu pie ārsta

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Portāla Gorod.lv redakcija ir saņēmusi mūsu lasītājas vēstuli, kurā viņa sūdzas, ka divu nedēļu laikā nevar pierakstīt savu dēlu pie bērnu zobārsta:

«Gandrīz divu nedēļu laikā es mēģināju pierakstīties pie bērnu zobārsta pilsētas stomatoloģiskajā poliklīnikā. Pieraksts sākas plkst.7:00 no rīta, turklāt pieraksta tikai uz vienu dienu. Sāku zvanīt jau plkst.6:50, taču nesekmīgi, atkārtoti zvanu vairākas reizes, bet ir aizņemts. Plkst.7:08 beidzot sazvanu reģistratūru, bet mani informē, ka uz šodienu taloniņu vairs nav un nosūta pie dežurējošā ārsta. Un tā gandrīz divas nedēļas.

Laikam vajadzēs doties pie privātārsta, jo negribu riskēt ar sava 4 gadus veca dēla veselību. Bet kāpēc tādā gadījumā pašvaldības bilancē atrodas šāda iestāde, kā poliklīnika, ja tā nespēj kvalitatīvi strādāt».

Pilsētas stomatoloģiskās poliklīnikas Bērnu nodaļas vecākā medmāsa Tatjana Gorod.lv paziņoja, ka taloniņu, lai apmeklētu ārstu, vienmēr visiem pietiek: «Laikam māte ne īpaši vēlējās pierakstīt savu bērnu pie ārsta. Pie mums taloniņu var paņemt gan uz plkst.10:00 no rīta, gan uz vēlāku laiku. Labāk, protams, ir atnākt un pierakstīties pie ārsta, bet nepieciešamības gadījumā var pierakstīties arī pa telefonu pie tā paša ārsta, kas jau ārstēja bērnam zobiņus. Arī pie dežurējošā ārsta ir taloniņi, tāpēc ar pierakstu nekādu problēmu nav».

Vārdu sakot, pēc poliklīnikas darbinieku viedokļa vecāki paši ir vainīgi, ka nevar tikt pie zobārsta.


Написать комментарий