TomTom laiž klajā divas navigācijas ierīces

foto diena.lv
foto diena.lv

Kompānija TomTom nākusi klajā ar divām jaunām navigācijas ierīcēm, Viena no tām ir TomTom Via 130/135, kas pirmo reizi apgādāta ar jauno Runā un brauc (Speak & Go) funkciju.

Tagad autovadītāji varēs vadīt navigācijas ierīci ar savu balsi, vienlaicīgi veicot telefona zvanus ar brīvroku sistēmas palīdzību, kas ļauj viņiem turēt rokas uz stūres un koncentrēt savu uzmanību uz ceļa. Savukārt TomTom 60 ir vislielākais ekrāns no visām kompānijas ražotajām portatīvajām navigācijas ierīcēm. 6” ekrāns, kas nodrošina teicamu attēla asumu, lielas izvēlne un pogas, padara braukšanu vieglāku un drošāku.

Runā un brauc funkcija navigācijas ierīcēs TomTom Via 130/135

Runā un brauc funkcija atpazīst vairāk nekā 1000 balss komandu un to sinonīmu, tādēļ vadītāji var runāt dabīgi un nosaukt vajadzīgās adreses. Turklāt TomTom Via 130 padara braukšanu vēl drošāku un vienkāršāku, jo, lietojot brīvroku sistēmu caur Bluetooth®, autovadītāji var droši zvanīt un atbildēt uz zvaniem, atrodoties pie stūres.

“Jaunā Runā un brauc funkcija palīdz vairāk koncentrēties, jo ļauj autovadītājam turēt rokas uz stūres,” saka TomTom izpilddirektore Korine Vigrē (Corinne Vigreux). “Vienkārši nosauciet adresi, jūs interesējošo punktu vai pasakiet „aizved mani mājās”, un TomTom tūlīt izplānos jūsu maršrutu. Mijiedarbība ar jūsu navigācijas iekārtu nekad nav bijusi tik vienkārša, kā tagad, tā perfekti iederas jūsu ikdienas gaitās.”

TomTom Via 130 pirmo reizi nodrošina bezmaksas karšu izmaiņas visu ierīces darbības laiku. Atjauninājumi balstās uz ziņojumiem no TomTom 21 milj. cilvēku lielās karšu koplietošanas kopienas, un tie palīdz autovadītājiem piemēroties biežajām satiksmes izmaiņām, tādām kā ātruma ierobežojumi vai aizsprostoti ceļi. Līdz šim karšu koplietošanas pakalpojums bija pieejams dažiem klientiem, kuri lietojuši kartes, kas bija jaunākas par 12 mēnešiem, bet tagad tas būs pieejams visu ierīces darbības laiku.

Šodien tika laista klajā arī navigācijas ierīce TomTom Via 135, kurai ir tādas pašas īpašības un funkcionalitāte kā TomTom Via 130, bet lielāks ekrāns. TomTom Via 130 ir 4,3” ekrāns, bet TomTom Via 135 – 5” ekrāns.

TomTom Start 60

Navigācijas ierīce TomTom Start 60 pieejama komplektā ar TomTom dubulto montāžas sistēmu, kas ļauj lietotājiem izvēlēties piemērotāko ierīces montāžas veidu – uz priekšējā stikla vai vadības paneļa.

“Mūsdienās autovadītājiem visvairāk rūp drošība uz ceļiem,” saka Andžejs Kaspšiks, TomTom vecākais viceprezidents. “TomTom Start 60 unikālā konstrukcija ņem to vērā, ierīcei ir lielās pogas un ass ekrāns, kas nodrošina vieglu mijiedarbību ar ierīci un skaidri redzamas komandas.

TomTom Start 60 ir viena no pirmajām ierīcēm, kas piedāvā bezmaksas karšu izmaiņas visu ierīces darbības laiku. Atjauninājumi balstās uz ziņojumiem no TomTom 21 milj. cilvēku lielās karšu koplietošanas kopienas, un tie palīdz autovadītājiem piemēroties biežajām satiksmes izmaiņām, tādām kā ātruma ierobežojumi vai aizsprostoti ceļi.

Cenas un pieejamība TomTom Via 130 (4,3” ekrāns) ir pārdošanā un maksā Ls 112.


Написать комментарий