Daugavpilī pazīstami cilvēki veidos komandu, kas 2.jūnijā cīnīsies ar pasaules līmeņa volejbola veterāniem

foto idahoofficials.com
foto idahoofficials.com

2.jūnijā plkst.16:00 Daugavpilī sporta bāzē Kandavas ielā 17A volejbola klubs „Ezerzeme” Pilsētas svētku priekšvakarā, kas tiks veltīti sportam, dāvās skatītājiem interesantu un skatāmu sporta šovu.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka uz volejbola laukuma satiksies divas komandas, vienu no kurām pārstāvēs Daugavpils. Tajā būs spēlētāji, kuri 1989.gadā kļuva par PSRS čempionāta balvas ieguvējiem. Sportisti izklīda pa visu Eiropu, bet 2.jūnijā viņi sapulcēsies Daugavpilī, lai parādītu pilsētniekiem interesantu un profesionālu volejbola spēli.

Daugavpils komandas pretinieks būs komanda, kuru piedāvā kompānija SWH+. Komandas kapteinis būs Edmunds Koševskis, kurš sapulcēs pasaules līmeņa volejbola spēlētājus veterānus – olimpiskos čempionus un pasaules čempionus. Tiek pieņemts, ka viņi vidū būs tādas pazīstamas personas kā Raimonds Vilde, Pāvels Seļivanovs, kuri ir slaveni visa pasaulē.

Daugavpils pilsētas komandā, pēc V.Širjakova vārdiem, piedalīsies Elmārs Rudovicš, Edgars Savickis, Mihails Maevskis. Vicemērs atzīmēja, ka komandu sastāvā mūsu pilsētnieki redzēs arī cilvēkus, kurus noteikti pazīst, ja interesējas ar pilsētas dzīvi un politiku.

Visi pilsētnieki tiek aicināti apmeklēt spēli un paskatīties uz profesionālu spēlētāju darbu.


Написать комментарий