Daugavpilī garāmgājējiem deva naudu: dome par šādu dāsnumu nav dzirdējusi 2

foto tukums24.lv
foto tukums24.lv

Portāla Gorod.lv lasītāji ziņo, ka pagājušajās brīvdienās Daugavpils centrā divi laipni jauni cilvēki izdalīja piecu latu naudas zīmes. Apmaiņā pret naudu viņi lūdza cilvēkus nosaukt savu tālruņa numuru un e-pasta adresi.

Dāsni jauni cilvēki neslēpa, ka ir skandāli zināmas «МММ» pārstāvji, par ko liecināja arī viņu krekli ar kompānijas nosaukumu. Viņi paskaidroja, ka kontaktinformācija ir nepieciešama, lai potenciālajiem «МММ» klientiem sūtītu pilnu un precīzu informāciju.

Portāls Gorod.lv nolēma uzzināt, vai par šo akciju, kas nevar neizraisīt aizdomas, jo mūsu valstī reti kad kaut kas tiek darīts tāpat vien, kaut kas ir zināms pilsētas vadībai. Izrādījās, ka tradicionālajā sapulcē tiesībsargājošo instanču pārstāvji par šo akciju nav ziņojuši.

Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja, ka atskaitē par pagājušās nedēļas notikumiem, kuru sagatavoja Valsts un Municipālās policijas darbinieki, informācija par piecu latu naudas zīmju izsniegšanu nefigurēja.

Jebkurā gadījumā pilsētniekiem jābūt uzmanīgiem, jo par «МММ» ir ļoti daudz negatīvās informācijas, atzīmēja Daugavpils mērs Žanna Kulakova.


Написать комментарий

kupīra??? tāds vārds latviešu valodā eksistē?

kush: kupīra??? tāds vārds latviešu valodā eksistē?

tā patīk daudz labāk

Написать комментарий