Pēdējā gadā dzimušajiem daugavpiliešiem Bērnu dienā veltīs koncertu un pasniegs dāvanas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Starptautiskajā bērnu dienā, 1.jūnijā, Daugavpilī notiks Bērnības svētki, kuru ietvaros Daugavpils pilsētas dome apsveiks ģimenes, kurās laika posmā no 2011.gada 1.maija līdz 2012.gada maijam ir dzimuši bērni.

Jāatgādina, ka tradīciju apsveikt ģimenes, kurās pēdējā gada laikā piedzima bērni, pilsētas vadība iedibināja pirms gada.

Daugavpils dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka pastāstīja, ka svētki sāksies ar mazo pilsētnieku gājienu. Vecāki, kuri vēlas piedalīties gājienā, tiek aicināti izrotāt bērnu ratiņus un plkst.10:40 sapulcēties stacijas laukumā (pie Rīgas ielas). Plkst.11:00 dalībnieki dosies uz Vienības laukumu, kur viņus gaidīs pārsteigums. Koncertā uzstāsies pilsētas radošie kolektīvi, būs arī apsveikumi no pilsētas vadības.

No plkst.12:00 pasākumi turpināsies Centrālajā parkā, kur tiks organizētas atrakcijas un dažādas izklaides. Plkst.12:30 Dzimtsarakstu nodaļā pasniegs dāvanas ģimenēm, kurās no 2011.gada 1.maija līdz 2012.gada maijam piedzima bērni, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Daugavpilī. H.Soldatjonoka atzīmēja, ka jaundzimušo, kuri saņems dāvanas, sarakstā ir 512 bērni.

Šogad dāvanas jaundzimušajiem būs vērtīgākas, nekā pagājušajā gadā. Iesniegt pieteikumus, lai saņemtu dāvanu, šogad nav nepieciešams.


Написать комментарий