Pašvaldība turpina darbu pie industriālo zonu attīstības

foto gorod.lv
foto gorod.lv

15. maijā pie Domes priekšsēdētājas vietnieces Līvijas Jankovskas pulcējās darba grupa, kas strādā pie Daugavpils industriālo zonu attīstības, informē pašavldības portāls. 

Lai uzsāktu konkrētus darbus Ziemeļu industriālajā zonā, kas atrodas Višķu ielā, ir jāsakārto īpašuma jautājumi. Domes speciālisti jau ir apzinājuši visus ēku un zemju īpašniekus šajā zonā, sazinājušies ar viņiem un saņēmuši apstiprinājumus, ka īpašniekiem nav iebildumu par infrastruktūras modernizāciju, tagad tiek gaidīti no viņiem rakstiski apliecinājumi.

Pašvaldībai ir jāstrādā ātri, lai savlaicīgi apgūtu līdzekļus pieejamā ES finansējuma ietvaros industriālo zonu attīstībai.

Līvija Jankovska vairākkārt ir uzsvērusi, ka bez modernas infrastruktūras investorus piesaistīt grūti. Daugavpilī ir potenciāls- plašas rūpnieciskas teritorijas, bet tām vajadzīga modernizācija. Tā kā viena no Daugavpils pašvaldības attīstības prioritātēm ir uzņēmējdarbības veicināšana, tad pieņemts lēmums nopietni ķerties klāt jautājumiem, kas saistīti ar pilsētas industriālajām zonām, tādas Daugavpilī ir 7. 


Написать комментарий