Policija lūdz iedzīvotāju palīdzību

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Policija lūdz visus iedzīvotājus, kam ir informācija saistībā ar notikušo vai jebkāda cita informācija, kas varētu sekmēt šī noziedzīgā nodarījuma atklāšanu, nekavējoties zvanīt: 27894786, 65703800, 110, 112 vai personīgi griezties tuvākajā policijas iestādē.

9.maijā policijā saņemts paziņojums par to, ka ap 14:30 Zilupē, Brīvības ielā pretī mājai Nr.18. atrasts nenoskaidrots vīrietis bezsamaņas stāvoklī. Cietušais ievietots reanimācijas nodaļā. Policija uzsākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību.

Veicot izmeklēšanu uzsāktā kriminālprocesa ietvaros, pēc dažām dienām policija noskaidroja vīrieša personību – Edgars Zeilišs, dzimis 1974.gadā, dzīvo Ludzas novadā, Brigu pagastā, c.Ploski. Pēdējo reizi cietušais redzēts š.g. 8.maijā.

10.maijā ap plkst.16:00 policijā saņemta informācija, ka Ludzā, Tālavijas ielā pagaidām nenoskaidrots autovadītājs, braucot ar automašīnu, aizķēra elektrības stabu, bojājot to, un, neziņojot policijai par notikušo, notikuma vietu atstājis.
Policijas lūdz visus iedzīvotājus, kam ir informācija saistībā ar notikušo, zvanīt: 65703800, 110, 112 vai personīgi griezties tuvākajā policijas iestādē. Anonimitāte garantēta.

11.maijā no rīta konstatēts, ka Kārsavā, Teātra ielā notikusi iekļūšana kādā mājā. Saimnieka prombūtnes laikā, garnadzis pa logu iekļuva māja un nozaga krūmgriezēju. Nodarīta materiāla zaudējuma apmērs - ap Ls 300. Uzsākts kriminālprocess. Notiek izmeklēšana.

Balvu iecirknis
Nedēļas nogalē Balvu novadā notikuši vairāki negadījumi. 9.maijā Balvu novadā, Vectilžas pagastā 1973.gadā dzimusī sieviete, vadot vieglu automašīnu alkohola reibumā un veicot apgriešanās manevru, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās ceļa zīmē. Cietušo negadījumā nav.
11.maijā Rugāju novadā 1967.gadā dzimusī sieviete, braucot ar „golfiņu”, nepalaida pa galveno ceļu braucošo smago transportlīdzekli Volvo, kā rezultātā notika sadursme. Negadījuma rezultātā cieta vieglās automašīnas vadītāja un pasažieris - 5 gadīgais zēns. Abi cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.
13.maijā Viļakā automašīnas Mazda vadītājs, iespējams nepareizi izvēlēta braukšanas ātruma dēļ, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kādas mājas žogā, kā rezultātā automašīna apgāzās. Par laimi neviens necieta, taču tika bojāts gan transportlīdzeklis, gan žogs. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka vadītājam nav pat pilnu 16 gadu, un, respektīvi, pie stūres viņš bija sēdies bez vadīšanas tiesībām, pie tam - būdams alkohola reibumā (1,02 promiles).


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий