Latvijas pludmales volejbolisti ar mainīgām sekmēm sāk Šanhajas “Grand Slam”

foto keizarmezs.lv
foto keizarmezs.lv

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins un Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš Šanhajas “Grand Slam” turnīru sākuši ar mainīgām sekmēm.

Ar 17.numuru izliktie Samoilovs/Sorokins sacensību pirmajā spēlē J apakšgrupā divos setos ar 2-0 (26:24, 21:19) uzvarēja Davidu Klempereru un Ēriku Korengu no Vācijas, kuriem piešķirts 16.numurs.

Samoilovs/Sorokins nākamajā spēlē tiksies ar turnīra favorītiem amerikāņiem Todu Rodžersu un Filipu Daulhauzeru, kuri ir izlikti ar pirmo numuru. Sacensību grupu turnīru šis Latvijas duets noslēgs piektdien, kad tiksies ar Šuņu Džou un Dzjaņu Li.

Timēr Pļaviņš/Šmēdiņš, kas Šanhajā izlikti ar 20.numuru, M grupā ar 0-2 (25:27, 19:21) piekāpās ar 13.numura izliktajiem čehiem Pšemislam Kubalam un Petram Benešam.

Otrajā spēlē Plaviņš/Šmēdiņš sacentīsies ar brazīliešiem Pedru Enriki Kunju un Rikardu Aleksu Koštu Santušu, kuru izlikti ar ceturto numuru, bet apakšgrupas pēdējā cīņā viņi mēros spēkus ar Bredliju Kīnenu un Džonu Mejeru, kuriem ticis 29.numurs.


Написать комментарий