“Glamour” nosauc vislabāk ģērbtās slavenības

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Par pasaulē vislabāk ģērbto slavenību negaidīti atzīta aktrise Kirstena Stjuarte (attēlā), lai gan agrāk Holivudas stilisti ir sūdzējušies par viņas nevērību pret savu izskatu.

Stjuarti par vislabāk ģērbto slavenību atzina ietekmīgais modes žurnāls Glamour, veidojot savu ikgadējo topu, un Krēslas sāgas zvaigzne šajā sarakstā apsteidza Viktoriju Bekhemu, Keitu Mosu un Kembridžas hercogieni Katrīnu.

Kristena, kura iepriekš ignorējusi augsto modi, nesen bijusi redzama Parīzes Modes nedēļā un pēdējā gada laikā izgājusi sabiedrībā modes namu Balenciaga, Chanel, J Mendel un Roberto Cavalli tērpos.

Zēniskā aktrise arī atteikusies no sportiska apģērba valkāšanas vismaz uz sarkanā paklāja, tomēr viņas ikdienas garderobi joprojām veido treniņbikses, džinsi un sporta krekliņi.

Žurnāls slavē Kristenu Stjuarti par izveidošanos no "neveiklas pusaudzes par stila karalieni" un "nepiespiesti stilīgu sievieti." Tāpat Stjuarte kopā ar savu draugu un ekrāna partneri Robertu Patinsonu ieņēma pirmo vietu stilīgāko pārīšu kategorijā.

Harija Potera zvaigzne un Burberry modele Emma Vatsone žurnāla Glamour Top 50 noslīdējusi no pirmās uz otro pozīciju. Savukārt no otrās uz astoto vietu pārcēlusies dziedātāja Šerila Koula. Bijusī dziedātāja un pašreizējā modes dizainere Viktorija Bekhema ieņēma trešo vietu, salīdzinot ar 15. vietu iepriekšējā topā.

Vislabāk ģērbto slavenību Top 10 iekļuvušas arī dziedātāja Florensa Velča, aktrise Mišela Viljamsa, Bleika Laivlija, amerikāņu TV šovu zvaigzne Olīvija Palermo un dziedātāja Rianna.

Top 20 viņām pievienojas supermodele Keita Mosa, televīzijas šova X Factor žūrijas locekle Kellija Roulenda, aktrise Keira Naitlija un dziedātāja Denija Minoga. Denijas slavenā māsa Kailija Minoga ir tikai 45. vietā.

Divdesmitniekā iekļuvušas arī stila eksperte Rozija Hantingtone-Vitlija, Fērna Kotona, dziedātāja Dženifera Lopesa un aktrise Mila Kunisa.

Par vissliktāk ģērbtajām slavenībām atzītas Keitija Praisa, Lady Gaga, Teilore Momsena, Kima Kardašjana un Nikija Rīda.


Написать комментарий