Jānis Urbanovičs: Šķīrējtiesas tiesnesis nekonstatēja pārkāpumus Daugavpils domes darbībā

foto ivarsjakovels.blogspot.com
foto ivarsjakovels.blogspot.com

Pirms dažām dienām Latvijas Saeimas Pieprasījumu komisija izskatīja deputāta Riharda Eigima apgalvojumus, kuros viņš kritizēja Daugavpils pašvaldības rīkotus konkursus. Kā ir zināms, komisijas priekšā nācās atskaitīties mēram Žannai Kulakovai.

Pieprasījumu komisijas loceklis, politiskās apvienības „Saskaņas centrs” līderis Jānis Urbanovičs Gorod.lv pastāstīja, ka sēdē Daugavpils domes vadītājas atbildes bijušas korektas. 

„Mūsu komisijas sēdē piedalās dažādi cilvēki, kas arī uzvedas ļoti dažādi, tāpēc biju patīkami pārsteigts par to, ka uzvedās Žanna Kulakova. Viņa bija labi sagatavota, cienīgi atbildēja uz visiem jautājumiem. Līdz šim pazinu jūsu mēru ļoti maz, bet tas, ar kādu pašcieņu Kulakovas kundze uzvedās sēdes laikā, izraisīja apbrīnu. 

Īsti nesapratu latviešu valodu, kurā kolēģis deputāts Eigims uzdeva jautājumus. Taču likās, ka cīņa ir zaudēta, un pašreizējā Daugavpils vadība bez šaubām uzvarēja. Radās iespaids, ka Saeimas deputāts vienkārši vēlējās radīt par viņiem negatīvo priekšstatu. 

Arī Iepirkumu uzraudzības biroja vadītāja Dace Gaile, kurai bija šķīrējtiesas tiesneša loma, nekonstatēja nekādus nopietnus pārkāpumus, kā, piemēram, Jūrmalas domē”, - uzskata Jānis Urbanovičs.
 


Написать комментарий