Bekhemi izdod veselu kapitālu par Hērsta apgleznoto bērnu monitoru

foto fitnessanddefense.com
foto fitnessanddefense.com

Britu pāris Deivids un Viktorija Bekhemi ir izdevuši veselu kapitālu par vienu no slavenā mākslinieka Deimiena Hērsta apgleznotajiem bērnu monitoriem. Pašai V.Bekhemai mākslinieks arī apgleznojis kurpes,  kuras mākslas kritiķi novērtējuši vismaz 250 000 britu mārciņu vērtībā. 

Pāris ar taureņiem gleznoto monitoru iegādājies savai jaundzimušajai meitiņai Hārperai Sevenai, ziņo izdevums The Sun. Savukārt zīmola Manolo Blahnik augstpapēžu kurpes, kuras mākslinieks apgleznojis savā slavenajā punktiņu stilā, modes dāma tā arī nav uzdrošinājusies uzvilkt uz ielas. Kurpes tiek glabātas stikla vitrīnā pāra Losandželosas mājā. "Es nekādā gadījumā ar šīm nestaigāšu pa peļķēm," paziņojusi V.Bekhema. 

D.Hērsts, būdams viens no pasaulē ietekmīgākajiem māksliniekiem, nesen atklājis izstādi Londonas muzejā Tate Modern. Tajā redzami gan viņa gleznojumi ar tauriņiem un punktiņiem, gan arī skulptūras ar formaldehīdā peldošām haizivīm. Lielākā summa, kas samaksāta par mākslinieka darbu, ir 10,3 miljoni britu mārciņu, ko izdevis kāds pircējs izsolē par viņa darbu Zelta Teļš – formaldehīdā turētu govi ar zelta ragiem.


Написать комментарий