Brīvdienās Latgales ugunsdzēsēji saņēmuši 98 izsaukumu sakarā ar kūlas degšanu

foto rodniki-tula.narod.ru
foto rodniki-tula.narod.ru

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģionālās brigādes Daugavpils ceturtās ugunsdzēsības nodaļas inspektors Artjoms Anufrijevs paziņoja, ka pagājušajās brīvdienās ugunsdzēsēji Latgalē reģistrējuši 98 izsaukumus saistībā ar kūlas degšanu.

12.aprīlī Daugavpilī pamestajā ēkā Viršu ielā dega riepas, ugunsgrēka platība sastādīja 50 m2. 13.aprīlī Daugavpils novadā (Višķu, Naujenes un Kalkūnas pagastos) dega kūla. 

14.aprīlī izcēlās ugunsgrēks dzīvoklī piecstāvu mājā trešajā stāvā Daugavpilī, kur uz plīts iedegās ēdiens. Ir cietusi 56 gadus veca sieviete, kura saindējās ar piedegušajiem produktiem. Sievietei uz vietas tika sniegta medicīniskā palīdzība. Šajā dienā ugunsdzēsēji izbrauca uz 10 izsaukumiem, kas bija saistīti ar kūlas degšanu pilsētā un novadā.

Ugunsgrēks, kas notika 15.aprīlī Līksnas pagastā kūlas dedzināšanas dēļ, izraisīja meža iedegšanas iespējamību. Šajā svētdienā ugunsdzēsēji 20 reizes izbrauca uz izsaukumiem sakarā ar lielās platības kūlas degšanu pilsētā un novadā.
 


Написать комментарий