Ir samazināts mācību braukšanas ierobežojumu laiks Daugavpils centrālajās ielās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils domes deputāti šodien apstiprināja grozījumus noteikumos „Par mācību braukšanas ierobežojumiem”, kas tika pieņemti 2008.gada jūnijā.

Agrāk šie noteikumi noteica, ka mācību braukšana ir ierobežota pilsētas centrālajās ielās darba dienās no plkst.7:00 līdz 10:00 un no plkst.!6:00 līdz 20:00. Ierobežojumi attiecās uz sekojošiem posmiem: Kandavas iela (līdz Stacijas ielai), Stacijas iela (līdz Raiņa ielai), Raiņa iela (līdz Viestura ielai), Viestura iela (līdz 18.Novembra ielai), 18.Novembra iela (līdz Daugavas ielai), Daugavas iela (līdz Parādes ielai), Parādes iela (līdz Muzeja ielai), Muzeja iela (līdz Kandavas ielai), kā arī 18.Novembra iela (no Daugavas līdz Varšavas ielas). 

Uz šo brīdi deputāti apstiprināja grozījumus, saskaņā ar kuriem mācību braukšana minētājos posmos ir aizliegta no plkst.7:30 līdz 9:00 un no plkst.16:30 līdz 18:00. Šāds lēmums tika pieņemts, pamatojoties uz autoskolu instruktoru lūgumu, kuri vairākas reizes norādīja, ka vairāki instruktori sakarā ar ģimenes apstākļiem nevar mācīt pēc plkst.18:00. Kā arī instruktori norādīja, ka viņi cenšas nebraut ar mācekļiem pa ielām ar apgrūtinātu kustību.

Deputāti vienbalsīgi nolēma samazināt mācību braukšanas ierobežojumus par vienu stundu no rīta un 2,5 stundām vakarā. Tagad instruktoriem, braucot kopā ar mācekļiem aizliegtajā laikā, nevajadzēs bagāžniekā glabāt izkārtni ar autoskolas nosaukumu.
 


Написать комментарий