Latgalē, policija uzsāka astoņus procesus par seksuālo uzmākšanos bērniem 1

foto images.drive2.ru
foto images.drive2.ru

Diemžēl, mūsdienu pasaulē vardarbība pret bērniem – ļoti izplatīta parādība. Masu mēdiji gandrīz katru dienu konstatē kādu briesmīgu faktu par seksuālo uzmākšanos vai nežēlīgu izturēšanos pret bērniem.

Šajās dienās Latviju pāršalca briesmīga vēsts, plašam sabiedrības lokam kļuva zināms par mazgadīgo audzēkņu pavedināšanu bērnu namā, pie tam pavedinātāji bija viņu pašu vecākie “biedri”. Un tas jau notika divu gadu laikā, bet trauksmi sacēla tikai audžuvecāki, kuri nesen paņēma šos bērnus apgādībā.

Gorod.lv painteresējās pie Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes inspektores Anastasijas Laizānes, vai pastāv statistika par šādām lietām mūsu reģionā.

Kā izrādās, no 2011. gada 1. janvāra un līdz 2012. gada 30. martam Latgales reģionā bija uzsākti 8 procesi sakarā ar noziedzīgiem darījumiem pret tikumību un seksuālo neaizskaramību. Tieši tā traktē mūsu Likumdošana izvarošanu, izvirtību, prostitūciju utt.

Turklāt, divi procesi tika uzsākti nepilngadīgajiem paliekot stāvoklī: par tām kļuva 15 gadīgas Latgales reģiona iedzīvotājas. Vēl viens process uzsākts pret mazgadīgo, kuram nav pat 13 gadu, mazais likumpārkāpējs tiek apsūdzēts par nepiedienīgu īsziņu sūtīšanu.

Daudz konkrētāku informāciju neizplata, cietušo personīgas aizsardzības interesēs.


Написать комментарий

vai tad brinums??? visa dzive gan sabiedriba gan medijos, interneta notiek zemak par jostas vietu.... un tas "mazgadigais noziedznieks" patiesiba ir pielautas sabiedribas degradacija politikas upuris!! kurs tad seit jasoda??? un tikumiska audzinasana ir pilnigs svesvards musdienu jaunajas gimenes...