Daugavpils novada dome piedāvā jauniešiem uzlabot savu ikdienu 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Novadu dome aicina visus jaunos cilvēkus vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kuri vēlas attīstīt savas organizatoriskās spējas un padarīt savu un apkārtējo dzīvi vēl labāku, un interesantāku, piedalīties projektu konkursā ar nosaukumu “Uzlabosim savu ikdienu!”.

 

Visus interesentus, kuri vēlēsies piedalīties konkursā, trešdien, 4. aprīlī, plkst. 15:30, Novada kultūras namā notiks informatīvais seminārs, kurā varēs uzzināt visus sīkumus un saņemt speciālistu konsultāciju savu ideju sakarā.

Pēc organizatora vārdiem, konkursa dalībniekiem vajadzēs stādīt priekšā savus izstrādātos projektus, kuri saistīti ar dažādām sabiedriskām organizācijām, kurus vēlāk viņi varētu arī realizēt dzīvē. Maksimālas projekta izmaksas nevar pārsniegt 300 latus.

Projekti var būt saistīti ar nometnēm vai arī ar kādām specifiskām apmācībām, kā arī pasākumu novadīšana. Projektus var pārstāvēt arī grupās, ne mazāk kā 3 cilvēki, nevalstiskas novada organizācijas un atsevišķi dalībnieki.

Pieteikumi tiks pieņemti no 4 – 30 aprīlim. Tuvāk ar konkursa noteikumiem var iepazīties www.dnd.lv. Bet projekti, kuri uzvarēs, tiks realizēti triju vasaras mēnešu laikā. 


Написать комментарий

Ziniet, ņemt var kredītu, puisi pie rokas, bet dalību diez vai!