O. Dukšinsku atlaida, M. Isupovai atļāva apvienot amatus 4

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, kārtējā domes sēdē tika nolemts ar šī gada 30. martu atbrīvot no amata Daugavpils Izglītības pārvaldes vadītāju O. Dukšinsku.

Kā jau mēs ziņojām, O. Dukšinska iet prom pēc abpusējās vienošanās, sakarā ar to, ka Izglītības pārvalde tiek pievienota pie Vispārējās un Profesionālās izglītības pārvaldes. Saskaņā ar vienošanos, aprīlī, O. Dukšinskai vēl saglabāsies alga 850 latu apmērā. No maija mēneša līdz tam brīdim, kad bijušajai pārvaldes vadītājai būs piedāvāts direktores amats (ne vēlāk kā līdz 1. augustam), viņai būs nodrošināts darbs domē, par ko saņems 590 latus. Vienošanās arī paredz, ka O. Dukšinskai būs izmaksāts pabalsts vienas algas apmērā.

Lēmumprojekta pieņemšanas laikā Ināra Ostrovska lūdza paskaidrot dažas lietas, tai skaitā interesējās kādu amatu ieņems O. Dukšinska domē, pirms tam kad viņai būs piedāvāts darbs skolā. Tomēr deputātei paziņoja, ka saskaņā ar likumdošanu, ierēdnei tiks nodrošināts darbs domē, taču kādu amatu viņa ieņems pēc tam kad noliks pilnvaras, netika paziņots.

Atlaižot O.Dukšinsku, šīs sēdes laikā, tika atļauts jaunajai Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītājai Marinai Isupovai apvienot vadītājas amatu ar koordinatores pienākumiem DU projekta ietvaros, kurā tiek realizēta atbalsta programmas jauniešiem, kuri ir pakļauti sociālas atstumtības riskam. Deputāte pārliecināja, ka izņemot šos divus amatus citu pienākumu viņai nav.
 


Написать комментарий

Isupova tikai sēdes laikā apvienos amatus? Iemācieties rakstīt!

kāpēc jāatlaiž skolas direktors, lai Dukšinskai dotu darbu, lai pastāv biržā un pagaida, kamēr būs kāda vakance skolā vai b/dārzā, tur bieži ir b/dārza skolotājas,auklītes, kāpēc gan nē,kāpēc tādas privilēģijas, bez konkursa par direktori, ar ko viņa būs labāka par iepriekšējo?
Lai veicas Isupovas k-dzei!

Lai neveicas Isupovas kundzei!

Atbrīvojiet Daugavpils izglītības sistēmu no dukšinskas

Написать комментарий