O. Dukšinska atskaitījās par Izglītības pārvaldes darbu pagājušajā gadā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils domes deputāti apstiprināja Izglītības pārvaldes gada atskaiti par pagājušo 2011. gadu. Atgādināsim, ka pavisam drīz visas pašvaldību struktūras cels galdā savas atskaites par pagājušo gadu, bet Izglītības pārvaldei to nācās darīt agrāk sakarā ar tās likvidāciju.

Jautājuma apspriedes laikā Izglītības pārvaldes vadītāja Olga Dukšinska pastāstīja, ka pārvaldes budžets pagājušajā gadā sastādīja 18,625 miljoni lati, bet tika iztērēts – 18,447 miljoni latu. Tāpat Olga Dukšinska paziņoja ka pagājušajā gadā tika veiktas nelielas budžeta izmaiņas, lai ietaupīto naudu varētu novirzīt vajadzīgajās vietās, tai skaitā uz papildus remontdarbiem, interaktīvo tāfeļu iegāde, gada maksājumi uz priekšu firmām, kuras lika logus. Uz avārijas remontiem bija iztērēts vairāk nekā 200 tūkstoši latu. Kā arī, bija paveikti daudzi agrāk neieplānoti remonti.

Pārvaldes debitora parāds gada sākumā sastādīja 226 tūkstoši latu. Šajā summā tika iekļauti kārtējie īres maksājumi, komunālie pakalpojumi. Kredītmaksājuma parāds samazinājies.

Tāpat deputātiem Olga Dukšinska paziņoja, ka 2011. gadā pilsētas skolās mācījās par 504 skolniekiem mazāk nekā 2010, tas ir 9 045 cilvēki. Bērnudārza audzēkņu skaits palika nemainīgs – 4 524. Runājot par panākumiem izglītības sfērā, O. Dukšinska atzīmēja, ka pagājušais gads bija ļoti veiksmīgs: vairāk nekā 200 skolnieki ieņēma godalgotas vietas dažādos konkursos un olimpiādēs, bija izstrādāti daudzi zinātniskie darbi.

Atskaite tika pieņemta vienbalsīgi. Tagad O. Dukšinskai ķersies klāt pie galējās Izglītības pārvaldes balansa atskaites, par pēdējiem 2 šī gada mēnešiem, kuri arī kļuva par pēdējiem šīs struktūras vēsturē.
 


Написать комментарий