Znaroks un Ržiha gandrīz sakāvušies pēc Gagarina kausa pirmās Rietumu konferences finālspēles

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

Pēc pirmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas spēles starp Maskavas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA komandām trešdien gandrīz sakāvušies klubu galvenie treneri Oļegs Znaroks un Milošs Ržiha, vēsta Krievijas mediji.

Tiek ziņots, ka pa ceļam uz pēcspēles preses konferenci abi speciālisti satikušies spēlētāju tunelī un sākuši aktīvi pārspriest mača notikumus.

Saruna izvērsās augstos toņos, abiem speciālistiem asi reaģējot uz viens otra teikto. Tiek ziņots, ka treneri bijuši ļoti tuvu atklātam kautiņam.

Pašā preses konferencē abi treneri gan apgalvoja, ka viņu starpā valda labas attiecības, bet notikušais ir tikai emociju rezultāts.

Jau ziņots, ka sērijas pirmajā mačā Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Dinamo" komanda trešdien rezultatīvā cīņā izbraukumā ar 5:4 (0:1, 0:2, 4:1, 1:0) pirmajā pagarinājumā pārspēja SKA hokejistus.

Zīmīgi, ka mača gaitā "Dinamo" komanda atspēlējas no rezultāta 0:3 un 2:4, bet pagarinājumā netika ieskaitīti SKA komandas gūtie vārti.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Dinamo" izvirzījās vadībā ar 1-0. Otrais mačs piektdien atkal notiks Sanktpēterburgā.

Austrumu konferences finālsērijā spēkiem mērosies Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" komanda un regulārā čempionāta spēcīgākā vienība Čeļabinskas "Traktor". Sērijas pirmais mačs ceturtdien notiks Čeļabinskā.


Написать комментарий