S. Viljamsa pirmo reizi zaudē Vozņacki, Šarapova sagrauj Lī

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

Serēna Viljamsa pirmo reizi četrās spēlēs zaudējusi dānietei Karolīnai Vozņacki. Tas noticis "Sony Ericsson Open" turnīra ceturtdaļfinālā, kurā bijušo ranga līderu duelī Vozņacki uzvarēja ar 6:4, 6:4. 

Vozņacki pretiniece pusfinālā būs Marija Šarapova, kura ar 6:3, 6:0 sagrāva Ķīnas tenisa līderi.

Viljamsa "sausā" noturēja servi un maču sāka cerīgi, taču ar kļūdām tika "norakts" trešais geims. Zaudēto breiku Viljamsa tā arī neatguva. Amerikānietei pirmajā setā divas reizes uzņemšanā bija 30:0, taču kļūdas liedza aizsniegties līdz breika iespējām. Vozņacki pirmo setu uzvarēja ar 6:4.

Otrajā setā spēles ritējumā nekas būtiski nemainījās. Viljamsa turpināja spēlēt agresīvi, taču ar lielu kļūdu daudzumu, bez tam tikai ar retiem izņēmumiem spēja caursist pretinieces slaveno aizsardzību. Vozņacki uz Viljamsas kļūdu rēķina tika pie vēl diviem breikiem un ātri izvirzījās vadībā ar 5:1.

Viljamsa nepadevās un vienu breiku atspēlēja, taču visu izlieto ūdeni sasmelt nebija lemts un zaudējums ar 4:6, 4:6. Mača galvenā statistika – nepiespiestās kļūdas: 38 pret 12 Viljamsas labā.

Vozņacki pirmā uzvara pret māsām Viljamsām – pret Serēnu tagad bilance 1-3, pret Venusu, ar kuru teorētiski var sanākt tikties finālā, 0-4.


Написать комментарий