Šonedēļ izsūtīs saskaņošanai jaunos iepirkumu dokumentus skolu renovācijai

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, līdz 15. martam bija jānoslēdz inventarizācija objektos, kuri tika renovēti Daugavpils skolu renovācijas projekta ietvaros. Atgādināsim, ka pašvaldība nolēma pārtraukt līgumu ar būvfirmu “Svente Holdings”, kura neiekļāvās termiņos.

Portālam Gorod.lv Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja, ka faktiski šobrīd tiek salīdzināts darba apjoms ar slēgtajām tāmēm.

Šonedēļ uz ministriju tiks sūtīti visi nepieciešamie dokumenti, lai veiktu konkursu par jaunajiem iepirkumiem, ziņo A. Kursītis. Cik lotu tiks izsludināts vēl nav zināms. Kā ziņoja vadība, tad pabeigt vajag vēl 10 objektus. Izlemts , ka pašvaldība vienās rokās dos pa vienam lotam.
Vai izdosies šogad pabeigt skolu renovāciju, atkarīgs no tā, cik veiksmīgi aizritēs jaunie iepirkumi, un vai nebūs viņi pārsūdzēti. 

Atgādināsim, ka projekts par pilsētas skolu renovāciju sākās 2010. gada pavasarī. Kopējais projekta finansējums sastāda 8 482 667 latus, no kuriem 85% finansē ERAF, valsts – 4,5%, Daugavpils dome 10,5%. projekta ietvaros darbi notiek 1-jā speciālajā skolā, 3-jā, 5-jā, 6-jā, 9-jā, 10-jā, 11-jā, 12-jā, 13-jā, 15-jā, 16-jā, 17-jā, Centra ģimnāzijā, Krievu licejā, logopēdiskajā internātskolā, Ruģeļu sporta skolā un Valsts ģimnāzijā.
 


Написать комментарий