Šaušana patversmē „Priedīte”

Sociālo lietu pārvaldes foto
Sociālo lietu pārvaldes foto

16.novembrī SLP Bērnunama-patversmes sporta zālē notika neparasts sporta pasākums bērniem, kas tika veltīts Lāčplēša dienai. Bērnu un jauniešu sporta skolas vecākais treneris ložu šaušanā Dmitrijs Vasiļjevs vadā ar bērniem iepazīšanas nodarbību šaušanā no pneimatiskās šautenes. Iespēja pašaut bija ne tikai patversmes „Priedīte” audzēkņiem. Uz šo interesanto pasākumu tika uzaicināti arī Sociālās mājas un patversmes „Auseklītis” bērni.

Labākos rezultātus šaušanā parādīja Sociālās mājas klients Igors Stankevičs, kā arī patversmes „Priedīte” audzēknes jeļena jadzeviča un Santa Maļina. Darbinieki arī varēja parādīt savu trāpīgumu. Labākais rezultāts bija Sociālo lietu pārvaldes autovadītājam Anatolijam Ivanovam. Otro vietu aizņēma patversmes „Priedīte” sociālais pedagogs Ludmila Pildika, bet trešo – Sociālās mājas sociālā darbiniece Svetlana Girča.
Pasākuma noslēgumā Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Svetlana Gavrilova un jauns patversmes „Priedīte” vadītais Viktors Urbanovičs apsveica visus bērnus pagājušā Lāčplēša dienā un uzdāvināja dāvanas uzvarētājiem, bet Dmitrijs Vasiļjevs novēlēja bērniem biežāk nodarboties ar sportu un veikt veselīgo dzīvesveidu.


 


Написать комментарий