Сводка за 29 июня

Bojā iet motocikla vadītājs...

29.jūnijā ap 09:55 Daugavpilī, Daugavas ielā 32, iepretim kanalizācijas sūkņu stacijai “Šūņupe” ceļa pagriezienā motocikla Yumaha vadītājs Jānis (1954) uz slidenā ceļa netika galā ar motocikla vadību, kā rezultātā motociklu sanesa un vadītājs kopā ar motociklu apgāzās un ietriecās pretim brauc mikroautobusā Mersedes Benz un tā piekabē. Gūtās traumas motocikla vadītājam izrādījās nāvējošas.
Uz ceļa šajā posmā bija izlijusi ļoti slidena eļļaina viela, tādēļ uz notikuma vietu policija izsauca UGD speciālistus un ceļu uzturētājus ceļa brauktuves sakopšanai. Pirms negadījuma policija nebija saņēmusi sūdzības par šī ceļa posma tehnisko stāvokli.
Policija sākusi izmeklēšanu.

Ceļa remontdarbu laikā cieš strādnieks…

28.jūmijā ap 21:00 Daugavpils slimnīcā no Daugavpils rajona, Dvietes pagasta tika nogādāts 1967.gadā dzimušais Valērijs, kuram ārsti konstatēja iegurņa kaula lūzumu, atslēgas kaula lūzumu, hematomas un nobrāzumus. Vīrietis cieta, veicot ceļa Dviete – Dunava remontdarbus, kad apgāžoties piekabei viņš tika iespiests smagajā automašīnā.
Policija sākusi izmeklēšanu.

Policija lūdz atsaukties aculieciniekus!

Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes Ceļu policija lūdz atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam, kas notika šī gada 26.maijā (ceturtdienā) ap 16:45 Daugavpilī, Daugavas ielas krustojumā ar Vaļņu ielu (Mežciema pusē), kad notika baltas krāsas kravas mašīnas Reno Mascot sadursme ar velosipēdistu. Jūsu liecības nepieciešamas notikušā apstākļu noskaidrošanai. Lūdzam zvanīt pa telefonu 5429856 vai atnākt personīgi uz 7.kabinetu Daugavpilī, Vaļņu ielā 27.

Policija meklē!

Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvalde meklē bezvēsts pazudušo Vadimu Parakonniju, (18.06.1971.), par kuru nav nekādas informācijas kopš 2000.gada marta.
Ja Jūsu rīcībā ir kādas ziņas par Vadima Parakonnija iespējamo atrašanās vietu, lūdzam nekavējoties zvanīt policijai pa telefonu 5403310, 5403309, 5403302, vai griezties tuvākajā policijas iestādē.

30.06.2005 , 11:46

Daugavpils PRPP priekšnieka palīdze I.Dunda


Написать комментарий